ΑΡΗΣ

Χαρίσης: "Αισθανόμαστε καλύτερα"

Χαρίσης: "Αισθανόμαστε καλύτερα"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Χαρίσης μίλησε για την νίκη του Άρη κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας, τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς, για το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ που ακολουθεί και όχι μόνο.

Ο Κώστας Χαρίσης σε ραδιοφωνικό του συνέντευξη στον Libero 107,4 μίλησε για την νίκη κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας, τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς, για το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ που ακολουθεί και όχι μόνο.

Ο σέντερ του Άρη στάθηκε ακόμη στην προσωπική του απόδοση, σε αυτήν του Μιχάλη Πελεκάνου, στο επίπεδο του πρωταθλήματος και στον κόσμο του Άρη.

Για τη νίκη το Σάββατο επί του Ικάρου δήλωσε: " Τώρα μπορώ να πω ότι αισθανόμαστε αρκετά καλύτερα. Οι συνεχόμενες ήττες μας χάλασαν αρκετά τη ψυχολογία. Ο κόσμος δεν ήταν ευχαριστημένος και μας το έδειξε και έπρεπε να κάνουμε μία νέα αρχή. Ελπίζω να συνεχίσουμε τις νίκες και με τη Δράμα πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος".

Για την προσωπική του απόδοση είπε: " Σίγουρα ήθελα να κάνω μια αρχή κι εγώ. Φέτος δεν έχουμε καταφέρει να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Ελπίζω σύντομα να βρεθούμε μέσα στο γήπεδο, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και να βγουν κάποια πράγματα που γίνονται στις προπονήσεις".

Για την φετινή χρονιά τόνισε: " Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν μια δύσκολη χρονιά με δεδομένη την απαγόρευση μεταγραφών ξένων. Επίσης ξέρουμε ότι οι έμπειροι Έλληνες πρέπει να τραβήξουν παραπάνω κουπί και έχω την εντύπωση ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό".

Για την απόδοση του Μιχάλη Πελεκάνου με τον Ίκαρο Καλλιθέας επισήμανε: " Πιστεύω πολύ στον Μιχάλη, αλλά δεν θεωρώ πως φέτος η ομάδα θα έχει τον σούπερσταρ. Όλοι μας θα πρέπει στις δύσκολες στιγμές να δίνουμε λύσεις.

Πολλά παιδιά μπορούν να το κάνουν (π.χ. Καραποστόλου, Ασημακόπουλος, Σαρικόπουλος), απλά ο Μιχάλης είναι ο μοναδικός που το έχει δείξει μέχρι στιγμής. Ας μη ξεχνάμε ότι ο Βεργίνης με τα σουτ του πήρε το παιχνίδι μέσα στον Πανελευσινιακό, ενώ ο Σαρικόπουλος μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα σημείωσε 10 πόντους κόντρα στον Ολυμπιακό. Όλοι μπορούμε να σκοράρουμε απλά πρέπει να βρούμε τη σωστή χημεία για να αποδώσουμε τα αναμενόμενα".

Για το γεγονός ότι η ομάδα του Άρη ουσιαστικά αγωνίζεται χωρίς ξένους παρόντος των Πάσαλιτς και Χαντ σχολίασε: " Είναι δύσκολο, καθώς ξεκινήσαμε την προετοιμασία έχοντας κάποια παιδιά στο πλευρό μας. Θέλω να πιστεύω ότι φέτος κάνουμε μια αρχή από την οποία θα εμπνευστούν και οι υπόλοιπες ομάδες. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα και θεωρώ πως μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο".

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είπε: " Σίγουρα η φετινή είναι μια περίεργη χρονιά. Η ποιότητα των ξένων δεν είναι η ίδια σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και επιμένω ότι οι Έλληνες φέτος έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν ότι οι σύλλογοι μπορούν να στηριχτούν πάνω τους".

Για το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ υποστήριξε: " Η νίκη αποτελεί μονόδρομο σε όλα τα παιχνίδια, καθώς πρέπει να καλύψουμε το άσχημο ξεκίνημα μας. Από εδώ και πέρα θα παίζουμε κάθε φορά για την νίκη, προκειμένου να φέρουμε τον Άρη εκεί που πρέπει να βρίσκεται".

Για τον κόσμο της ομάδας και το γεγονός ότι δε γεμίζει το Αλεξάνδρειο ο σέντερ του Άρη τόνισε: " Πέρα από το οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος, και εμείς από την πλευρά μας κάναμε άσχημα παιχνίδια και δεν καταφέραμε να τον πείσουμε να έρθει στο γήπεδο. Είναι τρομερό συναίσθημα να αγωνίζεσαι σε ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο. Έχουμε ανάγκη τον κόσμο και ελπίζουμε να σταθεί στο πλευρό μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ