ΑΡΗΣ

Χαρίσης: "Συγκεντρωμένοι στους στόχους μας"

Χαρίσης: "Συγκεντρωμένοι στους στόχους μας"

Ο Άρης μπαίνει στην τελική φάση της προετοιμασίας του για το αυριανό παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας στο "Nick Galis Hall" και ο Κώστας Χαρίσης συνιστά μεγάλη προσοχή.

Στην τελική φάση της προετοιμασίας του μπαίνει ο Άρης για το αυριανό παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας στο "Nick Galis Hall" και ο Κώστας Χαρίσης συνιστά μεγάλη προσοχή.

Ο έμπειρος σέντερ του Άρη μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ επισήμανε τι πρέπει να κάνει η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη για να φτάσει στη 13 νίκη του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

" Ο Κόροιβος είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο, ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες προσθήκες του", καταθέτει ο Χαρίσης και συνεχίζει: " Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο".

Ο 35χρονος άσος επισημαίνει πως: " Είναι ένα από τα ιδιαίτερα παιχνίδια ψυχολογίας. Θα χρειαστούμε και τη βοήθεια του κόσμου, ώστε να πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη στο πρωτάθλημα".Καταλήγοντας ο Χαρίσης τονίζει αναφορικά με το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα: " Κάθε εβδομάδα στόχος μας είναι η νίκη. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι σ’ αυτό το μότο, να μην παρεκκλίνουμε απ' αυτό και να μην κοιτάζουμε παρακάτω, αφού το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και κάθε αγώνας κρύβει πολλούς κινδύνους. Ο υψηλός βαθμός συγκέντρωσης είναι το κλειδί".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ