ΑΡΗΣ

Χαντ για το 2013

Χαντ για το 2013

Ο Τζέρεμι Χαντ όπως όλα δείχνουνε θα παραμείνει στο ρόστερ του Άρη μέχρι το τέλος του 2012 χωρίς να αποκλείεται η παραμονή του και μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Τζέρεμι Χαντ μετά από την ολοκλήρωση του μηνιαίου του συμβολαίου με την ΚΑΕ Άρης όλα δείχνουνε πως θα μείνει σίγουρα για έναν ακόμη μήνα στην διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αναμένεται να μείνει σίγουρα στο ρόστερ του Άρη μέχρι το τέλος του 2012, για τα τρία παιχνίδια που απομένουνε, και δεν αποκλείεται η παραμονή του και μέχρι τέλους της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Χαντ θα είναι σίγουρα παρών στο παιχνίδι της Δευτέρας στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στο Αλεξάνδρειο με τον Ίκαρο Καλλιθέας και τέλος με τον ΚΑΟΔ (σ.σ. την πρώην – την περσινή χρονιά – ομάδα του) στην Δράμα.

Από εκεί και πέρα θα κριθεί η παρουσία του στο ρόστερ του Άρη και στο 2013. Υπενθυμίζεται πάντως πως η ΚΑΕ Άρης για να τον αποδεσμεύσει και να κινηθεί για κάποιον άλλον παίκτη θα πρέπει πρώτα να καταβάλει 32.000 ευρώ για να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα.

Κατά τα άλλα στο αγωνιστικό κομμάτι χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε για μία ακόμη μέρα σήμερα με τον Αγγέλου να έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες του για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ