ΑΡΗΣ

Χάνει Πανιώνιο ο Τσαλδάρης

Χάνει Πανιώνιο ο Τσαλδάρης
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης ήταν ο μεγάλος άτυχος του Άρη στο σημερινό παιχνίδι στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας και πολύ δύσκολα να παίξει το Σάββατο κόντρα στον Πανιώνιο στο Αλεξάνδρειο.

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλό του στο σημερινό παιχνίδι του Άρη στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας με την τοπική ομάδα για την 2 αγωνιστική του LAST 16 του Eurocup.


Σύμφωνα μάλιστα με την πρώτη εκτίμηση ο 31χρονος έμπειρος διεθνής γκαρντ του Άρη είναι πολύ δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο Αλεξάνδρειο.


Τα πάντα θα εξαρτηθούνε όχι τόσο αύριο αφού η αποστολή του Άρη αναμένεται αργά το βράδυ στην Θεσσαλονίκη αλλά μεθαύριο Πέμπτη όταν και ο Τσαλδάρης είναι πολύ πιθανό να υποβληθεί σε μαγνητική.


Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι εξαιτίας των ενοχλήσεών του ο Τσαλδάρης αγωνίστηκε στο σημερινό παιχνίδι του Ντόνετσκ μόλις 10΄:13΄΄ στα δύο πρώτα δεκάλεπτα και παρακολούθησε τα άλλα δύο με την φόρμα του από τον πάγκο.


Εκτός του Τσαλδάρη η τύχη γύρισε την πλάτη και στον Χρήστο Ταπούτο με τον αρχηγό του Άρη να τραυματίστηκε στον αχίλλειο και να αποχώρησε και αυτός από το παιχνίδι αγωνιζόμενος μόλις 7΄:48΄΄.


Ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις σε αντίθεση με τον Τσαλδάρη θα μπορέσει να παίξει το Σάββατο κόντρα στον Πανιώνιο στο Αλεξάνδρειο σε ένα παιχνίδι όπου απομένει να φανεί αν θα έχει βρεθεί ο αντί-Τζέιμς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ