ΑΡΗΣ

Χάγκινς: "Έρχομαι σε μεγάλη ομάδα"

Χάγκινς: "Έρχομαι σε μεγάλη ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο Τζαμέλ Χάγκινς θα φοράει πλέον τα "κιτρινόμαυρα" του Άρη και στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης των Θεσσαλονικέων έδειξε να γνωρίζει πολλά για την ιστορία του συλλόγου αλλά και για το κλίμα που επικρατεί μέσα στο γήπεδο

Ο Τζαμέλ Χάγκινς είναι ένα από τα οκτώ φετινά αποκτήματα του Άρη και στη συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (www.arisbc.gr), δείχνει ότι… δεν κρατιέται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, " για μία πολύ καλή σεζόν", όπως λέει. Ο Αμερικανός σέντερ μιλά για τους στόχους της ομάδας, συστήνει τον εαυτό του στους φιλάθλους του Άρη και τους διαμηνύει ότι περιμένει ένα κατάμεστο «Nick Galis Hall».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χάγκινς

- Πώς νιώθεις ως μέλος του Άρη;

" Είμαι ενθουσιασμένος που θα έρθω στη Θεσσαλονίκη και θα έχω την ευκαιρία να παίξω σε μια πολύ μεγάλη ομάδα! Έχω μεγάλες προσδοκίες για τον Άρη και είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας για να έχουμε μία πολύ καλή σεζόν".

- Τι πληροφορίες συγκέντρωσες για την ομάδα;

" Μίλησα κυρίως με τους ατζέντηδές μου, Andre Buck και Μάριο Ολύμπιο, αλλά και με τον άνθρωπό μου, τον Dominic Waters. Επίσης, πήρα μία γεύση από τον Άρη παίζοντας πέρυσι ως αντίπαλός του, στον Κολοσσό Ρόδου. Ήξερα την πλούσια ιστορία της ομάδας και τους εκπληκτικούς φιλάθλους που την υποστηρίζουν θερμά".

- Πέρυσι έπαιξες ως αντίπαλος του Άρη σε άδειο, λόγω τιμωρίας, "Nick Galis Hall". Ανυπομονείς να το δεις γεμάτο με κόσμο;

" Πραγματικά είμαι πολύ ανυπόμονος να δω το γήπεδο κατάμεστο. Θα είναι πολύ καλό να έχουμε τόσους φιλάθλους στο πλευρό μας και είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσουν να πάρουμε πολλές νίκες".

- Τι να περιμένει ο κόσμος από τον Jamelle;

" Είμαι ένας αρκετά κινητικός σέντερ και μου αρέσουν το γρήγορο παιχνίδι και τα καρφώματα. Παίζω με μεγάλη ταχύτητα και είμαι ιδιαίτερα αθλητικός παίκτης. Ο κόσμος πρέπει να περιμένει πολλά καρφώματα και κοψίματα από μένα".

- Ποιες ήταν οι εντυπώσεις σου από τη συνομιλία του με τον κόουτς Πρίφτη; Τι περιμένει από σένα;

" Μπορώ να πω από τώρα ότι εγώ και ο κόουτς Πρίφτης θα έχουμε μία πολύ καλή σχέση. Τον ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα και να βάζει ο παίκτης τους στόχους του συνόλου πάνω από τους προσωπικούς του, ώστε να υπάρχει το καλύτερο αποτέλεσμα στο τέλος, το οποίο δεν είναι άλλο από πολλές νίκες. Αυτό που θέλει από μένα πρώτα απ’ όλα είναι να παίζω άμυνα και να κάνω το παιχνίδι που ξέρω στην επίθεση. Πιστεύω ότι θα έχουμε μία ομάδα με πολύ ταλέντο, οπότε μου είπε να είμαι άνετος και να έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου".

- Ένα μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο του Άρη; Τι να περιμένουν από την ομάδα;

« Αυτό που πρέπει να περιμένουν είναι ότι θα παίξουμε γι’ αυτούς, σκληρά και με ομόνοια ως ομάδα. Θα είμαστε ομάδα νικητών και περιμένουμε ανάλογη ατμόσφαιρα. Θέλω να τους δω όλους να παλεύουν με μας σε κάθε αγώνα της σεζόν. Θα είναι διασκεδαστικό!».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ