ΑΡΗΣ

Τζέιμς: "Πνευματικά δεν ήμασταν έτοιμοι"

Τζέιμς: "Πνευματικά δεν ήμασταν έτοιμοι"

Ο Ντόμινικ Τζέιμς δεν στάθηκε τόσο στην νίκη επί του Αμαρουσίου όσο στο ότι η ομάδα του Άρη δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Στις δηλώσεις του μετά την νίκη επί του Άρη επί του Αμαρουσίου με 79-71 ο Ντόμινικ Τζέιμς κράτησε μεν την νίκη ωστόσο δεν παραγνώρισε πως η εμφάνιση δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Κι όσο για τον Ρόναλντ Ντέιβις υποστήριξε πως το χαλαρό ξεκίνημα του Άρη και τα αμυντικά κενά δώσανε το δικαίωμα στο Μαρούσι να πετύχει εύκολα καλάθια.

"Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε", παραδέχθηκε ο Τζέιμς και πρόσθεσε για το παιχνίδι ότι: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν παίξαμε καλά.

Είχαμε τραυματίες και φάνηκε ότι χρειαζόμαστε κάθε παίκτη στην ομάδα για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε σωστά. Χρειαζόμαστε όλους υγιείς και δυνατούς. Αυτό δείχνει πόσο σημαντική είναι για εμάς η έννοια της ομάδας".

Ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη μιλώντας με την γλώσσα της αλήθειας πρόσθεσε ότι: "Σίγουρα δεν πήγαμε καλά στην άμυνα ενώ και πνευματικά δεν ήμασταν έτοιμοι. Δεν μπορέσαμε να εκτελέσουμε σωστά τις εντολές των προπονητών μας αλλά το σημαντικό κομμάτι για την ομάδα μας είναι η άμυνα. Δεν παίξαμε καλά σε αυτό το τομέα.

Στην επίθεση έχουμε παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, να πετύχουν εύκολα καλάθια αλλά το βασικό είναι η αμυντική μας συμπεριφορά", και κατέληξε: "Πρέπει όλοι μας να είμαστε συγκεντρωμένοι, όχι 2-3 όπως σήμερα. Μόνο έτσι θα έρθουν οι νίκες".

Κι όσο για τον Ντέιβις πρόσθεσε: " Μπήκαμε χαλαρά και δίνω συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας γιατί παίξανε δυνατά. Εμείς είχαμε προβλήματα στην άμυνα ζώνης αλλά και στην δική μας άμυνα είχαμε κενά και δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να πετύχει εύκολα καλάθια.

Δεν είχαμε επίσης την απαιτούμενη συγκέντρωση που έπρεπε για να παίξουμε πρώτα καλή άμυνα. Στο ημίχρονο καταφέραμε να κάνουμε ορισμένες προσαρμογές στο παιχνίδι μας, στην άμυνα και την επίθεση ώστε να βρούμε ρυθμό και να πάρουμε μία διαφορά ώστε να μην κοιτάξουμε πίσω ξανά και να κερδίσουμε.

Ίσως να υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, ενώ και οι απουσίες που είχαμε ήταν σημαντικές για την ομάδα μας. Έλειπαν παίκτες-κλειδιά για την ομάδα, κάποιοι ίσως ήταν κουρασμένοι, άλλοι να μην είχαν την απαιτούμενη ενέργεια αλλά στο τέλος μπορέσαμε να παίξουμε ως ομάδα και να πάρουμε την νίκη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ