ΑΡΗΣ

Τρέχει για ΠΑΟΚ ο Σαρικόπουλος

Τρέχει για ΠΑΟΚ ο Σαρικόπουλος
Σαρικόπουλος

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς στις προπονήσεις του Άρη με στόχο να προλάβει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Το νοκ άουτ για τον θεσμό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena

Καθημερινά ο Ζήσης Σαρικόπουλος ανεβάζει ρυθμούς στις προπονήσεις του Άρη με στόχο να προλάβει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Το νοκ άουτ για τον θεσμό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αυτό θα καταστεί δυνατό καθώς ο 23χρονος διεθνής σέντερ στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ο Σαρικόπουλος αισιοδοξεί πως τηρώντας το πρόγραμμα της αποθεραπείας του που του έχει χορηγηθεί θα κερδίσει την μάχη με τον χρόνο και θα δώσει το παρών κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Κριτήριο εξάλλου αναμένεται να αποτελέσουνε και τα δύο εκτός έδρας φιλικά που θα δώσει ο Άρης στην διάρκεια της εβδομάδας στον Λαγκαδά με τον Ερμή και στην Βέροια με τον Φίλιππο.

Σε αντίθεση με τον Σαρικόπουλο σίγουρος απών για τον Βαγγέλη Αγγέλου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο και με τον ΚΑΟΔ στην Δράμα για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Α1 θα είναι ο Αμερικανός Τζέρεμι Χαντ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ