ΑΡΗΣ

Το πήρε πάνω του ο Ταπούτος

Το πήρε πάνω του ο Ταπούτος
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Ταπούτος αν και γύρισε το δεξί του πόδι στην ολοκλήρωση της σημερινής τελευταίας προπόνησης του Άρη για το αυριανό (7/03) παιχνίδι με τον Ηλυσιακό το πήρε πάνω του και ακολούθησε την αποστολή στην Αθήνα.

Με δική του πρωτοβουλία ο Χρήστος Ταπούτος ακολούθησε την αποστολή του Άρη στην Αθήνα για το αυριανό (7/03) παιχνίδι στο κλειστό των Ιλισίων με τον Ηλυσιακό (07/03, 17:00).

Ο αρχηγός του Άρη υπέστη διάστρεμμα στο τέλος της προπόνησης στον δεξιό του αστράγαλο και πλέον αν και όλα δείχνουνε πως θα αγωνιστεί τα πάντα θα εξαρτηθούνε από το πως θα αισθάνεται στο ζέσταμα της αυριανής αναμέτρησης.

Το βέβαιο είναι ότι ο Ταπούτος κατά την αποχώρησή του από το Αλεξάνδρειο αλλά και λίγες ώρες αργότερα κατά την άφιξη της αποστολής του Άρη στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" συνέχιζε να πονάει χωρίς αυτό να τον κάμπτει να μην ανέβει στο αεροπλάνο.

" Δεν ήταν δυνατόν να μην δεν ακολουθήσω την αποστολή της ομάδας σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι όπως είναι αυτό αύριο με τον Ηλυσιακό στην Αθήνα. Θα δούμε πως θα είμαι και αύριο λίγο πριν από το τζάμπολ και ανάλογα θα παίξω ή όχι", αρκέστηκε να τονίσει ο Ταπούτος στο Sport24.gr λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή του αρχηγού του Άρη στην αυριανή αναμέτρηση αν αυτό δεν κριθεί αναγκαίο και δεδομένου προς αποφυγή τυχόν υποτροπής θέλοντας να τον προφυλάξει εν όψει της συνέχειας.

Εν τω μεταξύ οι Έλληνες παίκτες του Άρη συνεχίζουνε να περιμένουνε υπομονετικά την τρίτη δόση των τηλεοπτικών στα ταμεία της ΚΑΕ Άρης, κάτι που λογικά θα γίνει αύριο ή μεθαύριο, ώστε βάση και της τελευταίας επαφής που είχανε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη, να δούνε το χρώμα του χρήματος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ