ΑΡΗΣ

Το παλεύει ο Πελεκάνος

Το παλεύει ο Πελεκάνος
INTIME SPORTS

Μάχη με τον πόνο από την τενοντίτιδα στον ώμο του δίνει ο Μιχάλης Πελεκάνος εν όψει του Σαββατιάτικου ραντεβού του Άρη με το Περιστέρι στο Αλεξάνδρειο.

Ο Μιχάλης Πελεκάνος αναμένεται να σφίξει τα δόντια και να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Άρη για το Σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο διεθνής φόργουορντ ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Κι αυτό με στόχο να μπορέσει τελικά να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ακολουθούνε το τελευταίο διάστημα. Το ερώτημα πλέον που τίθεται είναι σε ποια κατάσταση θα βρίσκεται μεθαύριο την ώρα του τζάμπολ.

Από εκεί και πέρα σίγουρα απών για τον Βαγγέλη Αγγέλου θα είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ερωτηματικό για τον τεχνικό του Άρη η κατάσταση ετοιμότητας του Αλέξανδρου Βεζένκοφ.

Εν τω μεταξύ αύριο ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, είναι να έχει συνάντηση με τον ορκωτό λογιστή για τον οικονομικό έλεγχο στην ΚΑΕ.

Παράλληλα συνεχίζονται οι διεργασίες για την υπαγωγή της ΚΑΕ Άρης στο άρθρο 99 δείχνοντας έτοιμοι να αντιμετωπίσουνε και την υπόθεση της οφειλής προς τον Ηρακλή για την μεταγραφή του Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Στα πλαίσια αυτής της λογικής στόχος θα είναι η επίτευξη συναίνεσης του 60% των πιστωτών χωρίς να επιδιώξουν συμβιβασμό με τον Ηρακλή ώστε ακολούθως να δεχθεί «κούρεμα».

Όπως και να έχει η νομική πλευρά του Ηρακλή είναι βέβαιο ότι θα παραστεί στο δικαστήριο στις 22 Φεβρουαρίου για να ασκήσει παρέμβαση κατά της ΚΑΕ Άρης περί της υπαγωγής της στο άρθρο 99.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ