ΑΡΗΣ

Το "κλειδί" Χαντ

Το "κλειδί" Χαντ

Μοναδικός απών από την προετοιμασία του Άρη είναι ο Τζέρεμι Χαντ που αναμένεται την Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη και ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει κάθε λόγο να τον αναμένει

Την άφιξη του Τζέρεμι Χαντ την Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη αναμένει ο τεχνικός του Άρη Βαγγέλη Αγγέλου και μάλιστα με ανυπομονησία.

Το γιατί; Έχει να κάνει για να διαπιστώσει ο Χαλκιδιώτης τεχνικός από πρώτο χέρι την κατάσταση που βρίσκονται και τα δύο γόνατα του Αμερικανού φόργουορντ.

Ο Χαντ είχε υποβληθεί σε επέμβαση και στα δύο του γόνατα αμέσως μετά το τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου στην Αθήνα και είχε πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του στην πρωτεύουσα και το δεύτερο στις ΗΠΑ.

Για αυτό και ο Αγγέλου αναμένει την Δευτέρα την άφιξή του ώστε να γνωρίζει την κατάστασή του με την περίπτωσή του να αποτελεί «κλειδί» στην συγκρότηση του φετινού ρόστερ.

Με την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη ο Αμερικανός θα περάσει από εξονυχιστικό ιατρικό έλεγχο ώστε το ιατρικό επιτελείο του Άρη και κατ΄ επέκταση ο Αγγέλου να γνωρίζουνε την ακριβή εικόνα της κατάστασής του.

Το σίγουρο είναι ότι ο Χαντ θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης και επιστροφής στην δράση και υπολογίζεται ότι περίπου στα μέσα Σεπτέμβρη θα είναι απολύτως καλά για να τεθεί σε ρυθμούς προετοιμασίας της υπόλοιπης ομάδας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ