ΑΡΗΣ

Το κάλεσμα του Αλεξανδρή

Το κάλεσμα του Αλεξανδρή
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής φρόντισε μέσω της σελίδας του στο facebook να καλέσει τον κόσμο του Άρη το απόγευμα του Σαββάτου στο Αλεξάνδρειο στα αποκαλυπτήρια της ομάδας του με το Περιστέρι.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μέσω της σελίδας του στο facebook προσκάλεσε τον κόσμο του Άρη για το απόγευμα του Σαββάτου στο Αλεξάνδρειο στα αποκαλυπτήρια της ομάδας του με το Περιστέρι.

Στο παιχνίδι για την 2η αγωνιστική της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με τον τεχνικό του Άρη με την κίνησή του αυτή να απέδειξε το πόσο σημαντική θεωρεί την εικόνα στις κερκίδες του Αλεξανδρείου για τους παίκτες του.

" Όλοι εμείς που είμαστε φέτος στην ομάδα.. aπό τον πρόεδρο μέχρι τον φροντιστή.. σας περιμένουμε το Σάββατο στο γήπεδο και όλη την χρόνια κοντά μας.. θα δώσουμε τα πάντα για να φτάσουμε τον ΑΡΗ εκεί που τον θέλουμε ΟΛΟΙ και αρμόζει στην ιστορία του".

Αυτή ήταν η τοποθέτηση του τεχνικού του Άρη στην σελίδα του στο facebook κι ενώ συνεχίζει να μην γνωρίζει αν θα μπορεί τη φορά αυτή να υπολογίζει στους τρεις Αμερικανούς του Κόλιμον, Άουτερμπριτζ και Σάιμον.

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Τρίτης είχανε παρακολουθήσει με πολιτικά δίπλα από τον πάγκο του Άρη το παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό στο κλειστό του Ζωγράφου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ