ΑΡΗΣ

Το γεύμα προς τιμήν του Νίκου Γκάλη

Το γεύμα προς τιμήν του Νίκου Γκάλη

Οι Γιαννάκης, Φασούλας, Ρωμανίδης, Φιλίππου, Σταυρόπουλος, Ιωάννου και Καμπούρης τα είπαν μεταξύ τους, αλλά και με τους υπόλοιπους αστέρες του ευρωπαϊκού μπάσκετ στο μεσημεριανό γεύμα στο "Βίλα Μπιάνκα". Διαβάστε αναλυτικά.

Οι συμπαίκτες του Νίκου Γκάλη στην Εθνική ομάδα είχαν την ευκαιρία να τα πουν μεταξύ τους στο μεσημεριανό γεύμα που πραγματοποιήθηκε στο "Βίλα Μπιάνκα" προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.

Όσοι ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη συζήτησαν με τους υπόλοιπους αστέρες του ευρωπαϊκού μπάσκετ που βρίσκονται στην Ελλάδα για να λάβουν μέρος στη φιλική αναμέτρηση.

Οι Γιαννάκης, Φασούλας, Μιχάλης Ρωμανίδης, Νίκος Φιλίππου, Νίκος Σταυρόπουλος, Μέμος Ιωάννου, Αργύρης Καμπούρης, Παναγιώτης Καρατζάς, Λιβέρης Ανδρίτσος και Νίκος Λινάρδος συζήτησαν διάφορα θέματα και θυμήθηκαν τα παλιά.

" Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκοναι εδώ και είναι μεγάλη ικανοποίηση για μένα. Είναι εύκολο να πεις ποιος είναι ο Γκάλης. Όλη η Ευρώπη αναγνωρίζει ποιος είναι, πως έπαιξε. Αλλαξε τον τρόπο που παιζόταν το μπάσκετ. Πολλά παιδιά αγάπησαν το μπάσκετ και ξεκίνησαν να παίζουν μετά τον Γκάλη", δήλωσε ο Νίκος Γκάλης στον Sentra 103,3 και πρόσθεσε:

" Αλλαξε το μπάσκετ. Σαν προπονητής δεν ξέρω τι να πω, αλλά σαν παίκτης ναι ήταν πολύ δύσκολο να αμυνθείς. Πάντα έψαχνες έναν τρόπο να τον μαρκάρεις, οι προπονητές έβγαζαν πολλά συστήματα, αλλά αυτός έβαζε 40 πόντους... Εκανε πολλά εκατομμύρια ανθρώπους χαρούμενους κι ευτυχισμένους. Και είναι αυτός που άλλαξε τον ρου του μπάσκετ. Πρώτα ο Γκάλης και μετά ο Γιαννάκης, άλλαξαν την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ".

Τα video είναι από το contra.gr

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ