ΑΡΗΣ

Το παλεύει για ΑΕΚ ο Χαρίσης

Το παλεύει για ΑΕΚ ο Χαρίσης

Ο Κώστας Χαρίσης εμφανίστηκε με πατερίτσες στο παρκέ του «Nick Galis Hall» το απόγευμα του Σαββάτου μετά το διάστρεμμα στον αριστερό του αστράγαλο και ξεκινάει αγώνα δρόμου του για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Κώστας Χαρίσης θα ξεκινήσει από σήμερα τον αγώνα δρόμου του για να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο έμπειρος σέντερ του Άρη είχε εμφανιστεί με πατερίτσες στο παρκέ του «Nick Galis Hall» το απόγευμα του Σαββάτου πριν το τζάμπολ του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο μετά το διάστρεμμα που είχε υποστεί δυο μέρες πριν στον αριστερό του αστράγαλο.

Ο λόγος που είχε εμφανιστεί με πατερίτσες ο Χαρίσης ήταν στα πλαίσια της αποφόρτισης από τους έντονους πόνους που είχε ειδικά τις δύο πρώτες ημέρες. Την Πέμπτη και την Παρασκευή και από το μεσημέρι θα ξεκινήσει πρόγραμμα θεραπειών.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του ιατρικού τιμ του Άρη ο έμπειρος σέντερ θα μπορέσει να τεθεί και πάλι από μεθαύριο Τετάρτη στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη στα πλαίσια της προετοιμασίας του παιχνιδιού με την ΑΕΚ.

Το θετικό για τον Χαρίση αλλά και τον τεχνικό του Άρη είναι ότι το τζάμπολ του παιχνιδιού με την ΑΕΚ έχει προγραμματιστεί για τις 15:00 την Κυριακή. Κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει μία ακόμη μέρα για να ξεπεράσει σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό το διάστρεμμά του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ