ΑΡΗΣ

Θλάση Β΄ βαθμού ο Βεζένκοφ

Θλάση Β΄ βαθμού ο Βεζένκοφ

Δύο εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ καθώς ο φόργουορντ του Άρη ταλαιπωρείται από θλάση Β΄ βαθμού.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ ταλαιπωρείται από θλάση Β΄ βαθμού με αποτέλεσμα ο φόργουορντ του Άρη θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Έναν τραυματισμό που κληρονόμησε στην διάρκεια της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που είχε διεξαχθεί στην Πάτρα και διαπιστώθηκε από το αποτέλεσμα της μαγνητικής.

Ο Βεζένκοφ με το που επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον προσαγωγό του με αποτέλεσμα να προφυλαχθεί και ακολούθως να αποφασιστεί να υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί τι ακριβώς υπέστη.

Πλέον ο Βεζένκοφ θα χάσει το μεθαυριανό παιχνίδι στην Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό και το πιθανότερο είναι να μην προλάβει να δώσει το παρών και σε κάποιο από τα παιχνίδια του Α΄ γύρου των πλέι οφ.

Κατά τα άλλα στην Ρόδο σε αντίθεση με τον Βεζένκοφ αύριο θα ακολουθήσει την αποστολή του Άρη ο Ζήσης Σαρικόπουλος που δείχνει να έχει ξεπεράσει την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες.

Εν τω μεταξύ μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης οι παίκτες του Άρη, το τεχνικό τιμ, οι υπάλληλοι της ΚΑΕ και μέλη της Διοίκησης είχανε την ευκαιρία να χαλαρώσουνε και να απολαύσουνε στιγμές διασκέδασης.

Δύο μέρες πριν από την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος και την έναρξη των πλέι οφ, αποφασίστηκε να οργανωθεί μπάρμπεκιου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και καλεσμένοι ήταν όλοι όσοι απαρτίζουν την ομάδα μπάσκετ του Άρη.

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ παρόντες ήταν το μέλος της Διοίκησης, Χρήστος Γαλιλαίας, τα μέλη του ARIS GOLDEN CLUB, Γιάννης Σαμολάδας και Γιώργος Ουζουνίδης, και τα μέλη της Κοινωνίας Μελών του Άρη, Αναστάσιος Ταμπακούλης και Δημήτρης Τατάκης.

Θλάση Β΄ βαθμού ο Βεζένκοφ
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ