ΑΡΗΣ

Θέλει ελεύθερο τον Καββαδά

Θέλει ελεύθερο τον Καββαδά
INTIME SPORTS

Το όνομα του Βασίλη Καββαδά παραμένει ψηλά στην λίστα του Δημήτρη Πρίφτη που εξ αρχής τον επιθυμούσε ως ελεύθερο από τον Ολυμπιακό και όχι δανεικό κάτι που πλέον φαντάζει πιθανό. Επήλθε συμφωνία με τον Θοδωρή Ζάρα.

Ο Βασίλης Καββαδάς δεν είχε τον χρόνο που επιθυμούσε στον Ολυμπιακό αλλά στον Άρη είναι σίγουρο πως θα τον βρει και το γνωρίζει καλά. Αρχή ενίσχυσης με τον Θόδωρο Ζάρα. Ο διεθνής σέντερ μπορεί να έχει για έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο, με προοπτική ανανέωσης για άλλα δύο, εντούτοις το πιθανότερο είναι να μείνει ελεύθερος. Εξέλιξη που επιθυμούνε στον Άρη και δη ο τεχνικός του Δημήτρης Πρίφτης.

Τόσο από πλευράς Άρη δεν το κρύβουνε ότι επιθυμούνε την απόκτηση του ελεύθερου Καββαδά όσο ο ίδιος να ανηφορίσει στην Θεσσαλονίκη. Κάτι που παραδεχότανε ακόμη και πριν διαφανεί ότι θα κληθεί να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά.

Το Sport24.gr είχε σταθεί στις σκέψεις που υπήρχαν στις τάξεις του Άρη για το ενδεχόμενο της απόκτησης του Καββαδά και πλέον απομένει να φανεί το πως θα προχωρήσει το φλερτ που είναι σίγουρο ότι έχει ξεκινήσει. Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα μετουσιωθεί σε γάμο ή όχι.

Εν τω μεταξύ ο Θόδωρος Ζάρας αποτελεί από χθες το απόγευμα την πρώτη μεταγραφή του Άρη για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 28χρονος γκαρντ που τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχε αγωνιστεί στον ΚΑΟΔ αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΚΑΕ για συνεργασία διάρκειας δύο ετών.

Μετά την προφορική συμφωνία αυτό που απομένει είναι να μπούνε οι υπογραφές. Κάτι που φαντάζει ως δεδομένο ότι θα συμβεί όπως παραδέχονται και οι δύο πλευρές. Ο Ζάρας θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην τελευταία αγωνιστική περίοδο στην κανονική διάρκεια της Basket League ΣΚΡΑΤΣ ήταν ο δεύτερος Έλληνας σκόρερ της έχοντας κατά μ.ό. με την φανέλα του ΚΑΟΔ με 13,2 πόντους και 39% στο τρίποντο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ