ΑΡΗΣ

Θα ζητήσει δύο διαιτητές Ευρωλίγκα

Θα ζητήσει δύο διαιτητές Ευρωλίγκα
INTIME SPORTS

Η ενημέρωση για την αλλαγή ώρας του τζάμπολ με την ΑΕΚ από 15:00 σε 13:00 της Κυριακής (29/3), στο ΟΑΚΑ δεν άρεσε στην ΚΑΕ Άρης που στον ορισμό διαιτητών (Τετάρτη 25/3) θα ζητήσει οι δύο να είναι επιπέδου Ευρωλίγκα.

Στις τάξεις της ΚΑΕ Άρης δεν άρεσε η ενημέρωση για την αλλαγή ώρας του τζάμπολ με την ΑΕΚ από 15:00 σε 13:00 της Κυριακής στο ΟΑΚΑ που μεθαύριο Τετάρτη στον ορισμό διαιτητών θα ζητήσει οι δύο να είναι επιπέδου Ευρωλίγκα.

Μία απόφαση που πήρε η επιτροπή του πρωταθλήματος για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής με φόντο όχι απλώς την παρουσία στην πρώτη τετράδα της κανονικής διάρκειας αλλά ακόμη και την 3η θέση.

Η ΚΑΕ Άρης θα εκφράσει τη δυσαρέσκεια με επιστολή διαμαρτυρίας προς τον ΕΣΑΚΕ και αυτό γιατί είχε εκφράσει την άρνησή της στην αλλαγή της ώρας από την περασμένη εβδομάδα όταν είχε τεθεί για πρώτη φορά. Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ στην ΚΑΕ Άρης η αλλαγή ώρας ήταν πρόταση του ΟΠΑΠ.

Πλέον η ΚΑΕ Άρης προτίθεται μεθαύριο στον ορισμό των διαιτητών της αγωνιστικής από την ΚΕΔ δίνοντας το παρών όπως την περασμένη εβδομάδα, ζητώντας οι δύο από τους τρεις διαιτητές όχι απλώς να είναι διεθνείς αλλά και επιπέδου Ευρωλίγκα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ