ΑΡΗΣ

Τετ α τετ εξηγήσεων από Αρβανίτη

Τετ α τετ εξηγήσεων από Αρβανίτη

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, κάλεσε για αύριο (01/10) στο γραφείο τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και τον συνεργάτη του Δημήτρη Παπαδόπουλο για εξηγήσεις της εικόνας με την Νέα Κηφισιά.

Η εικόνα του Άρη με την Νέα Κηφισιά που έφερε την ντροπιαστική ήττα αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος με το τελικό 81-60 οδήγησε τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, στην απόφαση να ζητήσει συνάντηση με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και τον συνεργάτη του Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Σε αυτήν θα ζητήσει εξηγήσεις για την εμφάνιση της ομάδας σε μία προσπάθεια εύρεσης λύσης για μία καλύτερη επόμενη μέρα λιγότερο από μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σε μία μέρα όπου η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης καλείται να κλείσει μία και καλή την ανοιχτή υπόθεση του Γάιου Σκορδίλη ώστε να πετύχει άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών από την FIBA που θα ισοδυναμεί με έκδοση των δελτίων των τριών Αμερικανών της.

Των Κλιφ Κόλιμον, Όριον Άουτερμπριτζ και Τσέις Σάιμον που ήταν απόντες στα τρία μέχρι στιγμής επίσημα παιχνίδια του Άρη στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδος. Με τον Φιλαθλητικό στο κλειστό του Ζωγράφου, το Περιστέρι στο Αλεξάνδρειο και την Νέα Κηφισιά χθες στην Αθήνα.

Σε περίπτωση που δεν λήξει το θέμα Σκορδίλη δεν αποκλείεται στον Άρη να παρθεί η απόφαση να υπάρξει λύση των συμβολαίων με τους τρεις Αμερικανούς της ή με κάποιους εξ αυτών για να γίνει προσπάθεια απόκτησης σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις των Μπίλι Κις και Στέφαν Νάτσφεϊ.

Στην περίπτωση δε που δεν λήξει το θέμα του Σκορδίλη δεν τίθεται θέμα απόκτησης του Δημήτρη Χαριτόπουλου, που στο τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου ήταν στην γαλλική Βιλερμπάν και επιθυμεί να παραμείνει στο εξωτερικό, όπως και του Νέστορα Κόμματου, που στο τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου ήταν στην ιταλική Σαν Άντιμο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ