ΑΡΗΣ

Τελειώνει με Λαρεντζάκη

Τελειώνει με Λαρεντζάκη

Η εξέλιξη στην υπόθεση της απόκτησης του Ανδρέα Χριστοδούλου φέρνει πιο κοντά στον Άρη τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Ένα βήμα πριν από την μεταγραφή του στον Άρη βρίσκεται ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μετά από την εξέλιξη που παρουσιάστηκε στην υπόθεση της απόκτησης του Ανδρέα Χριστοδούλου.

Ο 20χρονος γκαρντ δοκιμάζεται από τον Βαγγέλη Αγγέλου και πρόκειται να δώσει το παρών και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στην Φλώρινα τις επόμενες ημέρες.

Από την στιγμή που θα αποκτηθεί ο Λαρεντζάκης το ρόστερ του Άρη θεωρείται ολοκληρωμένο για την στιγμή αυτή χωρίς να αποκλείεται μία ακόμη κίνηση πιθανότατα για έναν πάουερ φόργουορντ.

Κίνηση που λογικά θα προκύψει μετά τα πρώτα φιλικά παιχνίδια αλλά και την κατάσταση στην οποία θα διαπιστωθεί πως είναι ο Αμερικανός Τζέρεμι Χαντ μετά την άφιξή του που είναι προγραμματισμένη για μεθαύριο.

Όσο αφορά την περίπτωση του Ανδρέα Χριστοδούλου η μη ολοκλήρωση της μεταγραφής του από τον Μαντουλίδη έχει να κάνει με το ότι τα δικαιώματά του ανήκουνε ακόμη στην Κύπρο και λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει η ΚΑΕ Άρης με την FIBA δεν μπορεί να τον αποκτήσει.

Για αυτό και σταμάτησε να προπονείται με τον Άρη αν είναι είχε υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό και απέμεναν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για να πέσουνε και οι υπογραφές και από τον Μαντουλίδη προκειμένου να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του.

Κατά τα άλλα ο Ζήσης Σαρικόπουλος έβαλε τελικά την υπογραφή του στο συμβόλαιο με μείωση αποδοχών που του πρότεινε η ΚΑΕ Άρης σε σχέση με ότι είχε συμφωνήσει ο 23χρονος διεθνής έναν χρόνο πριν στο κλειστό διετές που υπέγραφε.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ