ΑΡΗΣ

Τα θέλω του Πάλμα για τον Άρη

Τα θέλω του Πάλμα για τον Άρη
INTIME SPORTS

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Πέτρος Πάλμας, μίλησε στο Sport24.gr από την Λευκωσία για το πώς αντιμετωπίζει το υπόλοιπο των υποχρεώσεων της ομάδας στα πλέι οφ αλλά και την δική του περαιτέρω εμπλοκή στα κοινά της ΚΑΕ.

Ο Κύπριος εισαγωγές και διανομέας φαρμάκων όπως διευκρίνισε και όχι φαρμακοβιομήχανος με βίτσιο στο να αγοράζει άλογα όπως παραδέχθηκε μίλησε με την γλώσσα της αλήθειας για το πώς βλέπει το σήμερα και το αύριο της ομάδας της Θεσσαλονίκης με την δική του παρουσία.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά δεν είχε πρόβλημα να τοποθετηθεί ακόμη και για την προ δεκαημέρου συνάντησή που είχε με τα μέλη της ΣΑΡΙΣΑ και της ΓΕΝΕΣΙΣ αλλά και στο ερώτημα για το αν σκέφτεται να αφήσει την θέση του αντιπροέδρου της ΚΑΕ για αυτήν του προέδρου.

Πιθανόν παρών στο ΣΕΦ

Πρώτα από όλα ο κ. Πάλμας δεν έκρυψε πως: " Δυστυχώς λόγω επαγγελματικών μου υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να είμαι στο παιχνίδι του Σαββάτου στο Αλεξάνδρειο με τον Ολυμπιακό για την ημιτελική σειρά των πλέι οφ αλλά θα προσπαθήσω να είμαι είτε στο πρώτο παιχνίδι της Πέμπτης στην Αθήνα είτε στο τρίτο της Δευτέρας".

Ο Τζεβελέκης και η συμβουλή

Όσον αφορά για το αν στην ατζέντα του υπάρχει κάποιο προγραμματισμένο ραντεβού με τον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Θανάση Τζεβελέκη, ήταν κατηγορηματικός πως: " Όχι δεν έχω κανονίσει κάτι αν και σε κάποια στιγμή θα πρέπει να μιλήσουμε για ένα θέμα που εκκρεμεί από την δική του θητεία και θα πρέπει να βρεθεί τρόπος για να κλείσει", με αυτό σύμφωνα με πληροφορίες να έχει να κάνει με την εφορία.

Σχετικά με την δική του εμπλοκή στο μετοχικό καθεστώς της ΚΑΕ Άρης μετά την προ δεκαημέρου συνάντηση στην Θεσσαλονίκη είπε: " Την στιγμή αυτή παραμένει άγνωστο το πότε και τι αλλαγές μπορεί να υπάρξουνε", ενώ δεν έκρυψε πως: " Έχω προτείνει να γίνει ένας έλεγχος από ορκωτούς λογιστές αλλά όπως και να έχει οι όποιες εξελίξεις υπάρξουνε θα τρέξουνε μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου", για να εξηγήσει σχετικά: " Κι αυτό το λέω γιατί όσα λέγονται και γράφονται την περίοδο αυτή αναστατώνουνε την ομάδα".

"Πρόεδρος πιθανόν, όχι μεγαλομέτοχος"

Ωστόσο στην ερώτηση για το αν προτίθεται να αναλάβει την θέση του προέδρου της ΚΑΕ Άρης ή του μεγαλομετόχου της δεδομένου ότι μετά από την προ δεκαημέρου συνάντηση είχε κυκλοφορήσει πως είναι να πάρει στην κατοχή του το ποσοστό του 30% απάντησε: " Πρόεδρος πιθανόν. Όσο για μεγαλομέτοχος δεν έχω καμία πρόθεση να γίνω. Αν όμως αποσυρθούνε όλοι οι υπόλοιποι φορείς δεν θα αφήσω τον Άρη", ενώ στην σημείωση ότι την στιγμή αυτή υπάρχει πρόεδρος στην ΚΑΕ Άρης, ο Γιάννης Δαμιανίδης, σχολίασε: " Μετά το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας θα υπάρξει συζήτηση μαζί του για το θέλει να κάνει".

"Η ομάδα δεν θα χαριστεί στον Ολυμπιακό"

Συνεχίζοντας μάλιστα την πρότασή του έδειξε για ακόμη μία φορά πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι: " Όπως και να έχει όμως την στιγμή αυτή εκείνο που προέχει είναι η ομάδα που συνεχίζει την προσπάθειά της στα πλέι οφ και έχει μπροστά της μία κρίσιμη σειρά με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά των πλέι οφ. Σε μία σειρά όπου είμαι σίγουρος ότι η ομάδα δεν θα χαριστεί στον Ολυμπιακό και δεν θα είναι εύκολη λεία και αν και μόνο δεν τα καταφέρει θα ασχοληθούμε με τα παιχνίδια για τους μικρούς τελικούς με τον ΠΑΟΚ. Μία σειρά εξίσου σημαντική για την πόλη και την ομάδα αφού θα κρίνει την συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα της νέας αγωνιστικής περιόδου".

Συνέπεια αντί για απλήρωτα αστέρια

Κι όσο για το πώς βλέπει την επόμενη αγωνιστική περίοδο του Άρη και με την δική του παρουσία σχολίασε: " Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία ομάδα όπου η διοίκηση να είναι σωστή στις υποχρεώσεις της κάτι το πολύ σημαντικό και όχι μία ομάδα γεμάτη αστέρια που θα φθάσουμε σε κάποιο σημείο της χρονιάς να είναι απλήρωτοι», ενώ τέλος για το αν σημαντικό ρόλο για την περαιτέρω δική του εμπλοκή στα κοινά της ΚΑΕ Άρης θα παίξει η διευθέτηση του ανοίγματος στην εφορία τόνισε: "Θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας. Φανταστείτε εξάλλου πόσο πιο δυνατή και ισχυρή θα ήταν η ομάδα της νέας χρονιάς σε περίπτωση που δεν υπήρχανε εκκρεμότητες προς το δημόσιο και τρίτους".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ