ΑΡΗΣ

Συνέχισε με ατομικό ο Νέιμικ

Συνέχισε με ατομικό ο Νέιμικ

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τρίτης του με την ΑΕΚ ενώ την Παρασκευή θα γίνει φιλικό με τα Τρίκαλα στη Nick Galis Hall.

Η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τρίτης του κόντρα στην ΑΕΚ συνεχίστηκε με διπλή προπόνηση ενώ την Παρασκευή θα γίνει φιλικό με τα Τρίκαλα στη Nick Galis Hall.

Οι σημερινές προπονήσεις του Άρη έγιναν στο γήπεδο της Μίκρας, λόγω της σημερινής συναυλίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Ο Ντρου Νέιμικ, ο οποίος ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα, ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και θα επιχειρήσει να μπει στις προπονήσεις τις προσεχείς ημέρες.

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς, από την πλευρά του, εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση και απουσίασε και από τις σημερινές προπονήσεις.

Με δεδομένη τη μετάθεση του παιχνιδιού Κυπέλλου με την ΑΕΚ ο Άρης θα δώσει την Παρασκευή στις 17:00 φιλικό παιχνίδι με τα Τρίκαλα, στη Nick Galis Hall. Το φιλικό θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Στο μεταξύ, επειδή μετά την αλλαγή του προγράμματος στο Κύπελλο είναι πιθανό ο Άρης να δώσει τρία παιχνίδια σε πέντε μέρες, η ΚΑΕ ζήτησε τη μετάθεση του εκτός έδρας με τον Πανελευσινιακό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κατά μία μέρα (Κυριακή 12/10 αντί για Σάββατο 11/10) και περιμένει απάντηση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ