ΑΡΗΣ

Συνάντηση με την ΓΕΝΕΣΙΣ

Συνάντηση με την ΓΕΝΕΣΙΣ

Την Τρίτη το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Λευτέρη Αρβανίτη με τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ που παραμένει μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης.

Για αύριο το βράδυ ορίστηκε η συνάντηση του Λευτέρη Αρβανίτη με τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ που παραμένει μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης.

Σε αυτήν θα τεθούνε τα θέματα που είχε να αντιμετωπίσει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων του.

Βασικός σκοπός της αυριανής συνάντησης, όπως και αυτής που θα ακολουθήσει με την ΣΑΡΙΣΑ εκτός και αν επιλεγεί να είναι κοινή, θα είναι η εξεύρεση των χρημάτων που απαιτούνται ώστε να ξεκινήσει ροή πληρωμών.

Αυτών που αφορούνε τις προκαταβολές των διακανονισμών των οφειλομένων προς παίκτες προηγούμενων αγωνιστικών περιόδων αλλά και της τρέχουσας μετά από την προσπάθεια του Αρβανίτη να πετύχει «κούρεμα» τουλάχιστον 50% με αποπληρωμή σε βάθος τριετίας ή τετραετίας.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης γνωρίζει ωστόσο ότι δεν έχει σύμμαχο τον χρόνο για την επίτευξη των διακανονισμών και όπως φάνηκε από τις μέχρι στιγμής επαφές η ανάγκη ρευστού είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι σύμμαχός του Αρβανίτη είναι τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ που δείχνουνε αποφασισμένα να κάνουνε ότι περνάει από το χέρι τους για να βοηθήσουνε την νέα τάξη πραγμάτων συμβάλλοντας στο να τηρηθεί όποια συμφωνία και αν χρειαστεί να επιτευχθεί.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ είναι ενήμερα για την πορεία των επαφών των τελευταίων ημερών από πλευράς του Αρβανίτη όπως και αυτής που είχε από την ΦΑΕ την περασμένη Παρασκευή σχετικά με το άνοιγμα που υπάρχει προς την Εφορία.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ