ΑΡΗΣ

Συνάντηση για Βεζένκοφ

Συνάντηση για Βεζένκοφ

Απόντος του Αλέξανδρου Βεζένκοφ αλλά παρόντος των γονιών του έγινε το απόγευμα συνάντηση στα γραφεία της ΚΑΕ Αρης στο Αλεξάνδρειο για το μέλλον του.

Το απόγευμα έγινε συνάντηση στα γραφεία της ΚΑΕ Αρης στο Αλεξάνδρειο με τον πατέρα του Αλέξανδρου Βεζένκοφ, Σάσκο, για το μέλλον του 19χρονου φόργουορντ.

Από πλευρά της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης παραβρέθηκαν ο πρόεδρός της Λευτέρης Αρβανίτης και ο αντιπρόεδρός της Χρήστος Γαλιλαίας με τις δύο πλευρές να ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα.

Οι δύο πλευρές δεν αναφέρθηκαν σε λεπτομέρειες του συμβολαίου του Βεζένκοφ με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Αρης ωστόσο να προχώρησε σε ανάλυση του πλάνου που υπάρχει για το μέλλον του στην ομάδα.

Κι όσο για την επόμενη συνάντηση την επόμενη εβδομάδα αυτή θα γίνει παρουσία και του μάνατζερ του Βεζένκοφ όπου είναι πολύ πιθανό να υπάρχει και η κατάθεση της σχετικής πρότασης.

Μία πρώτη συνάντηση που έγινε μέσα σε φιλικό κλίμα που επιτρέπει στις τάξεις της ΚΑΕ Άρης να υπάρχει αισιοδοξία για θετική έκβαση του φλερτ και ότι τελικά δεν θα επιλέξει το πανεπιστήμιο του Εξέβιερ για να συνεχίσει την καριέρα του.

Κατά τα άλλα η απόσυρση της πρότασης της ΚΑΕ Πανιώνιος στον Γιάννη Αθηναίου φαίνεται να τον φέρνει πιο κοντά στην έλευσή του στον Άρη κι ενώ υπάρχει αισιοδοξία και για τους δύο πρώην παίκτες του Φιλαθλητικού. Τους Γκίκα και Καμπερίδη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ