ΑΡΗΣ

Συμφωνία με Τσιάρα

Συμφωνία με Τσιάρα
INTIME SPORTS

Παίκτης του Άρη είναι από το απόγευμα της Τετάρτης ο Γιώργος Τσιάρας που αναμένεται το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης βρήκε το απόγευμα της Τετάρτης την χρυσή τομή στο οικονομικό με τον Γιώργο Τσιάρα και ήρθε σε συμφωνία μαζί.

Ο Θεσσαλός φόργουορντ είναι να έρθει το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη από το Μιλάνο, αφήνοντας πίσω του την Αρμάνι, και το απόγευμα να κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Με την απόκτηση του Τσιάρα όπως είναι επόμενο δεν υφίσταται πλέον θέμα απόκτησης του Στεφάν Νάτσφεϊ, αφού εξ αρχής ήταν δεδομένο ότι θα γινόταν κίνηση για έναν από τους δύο.

Το ερώτημα που τίθεται πλέον στον Άρη έχει να κάνει με το τι μέλλει γενέσθαι με τον Τζέρεμι Χαντ που προπονείται μεν με την υπόλοιπη ομάδα αλλά δεν είναι σίγουρο το μέλλον του.

Ούτε καν αν θα ακολουθήσει αύριο την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Περιστέρι το απόγευμα του Σαββάτου.

Κατά τα άλλα ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, αφού είχε την Τρίτη την συνάντηση με τον ορκωτό λογιστή για τον έλεγχο στα οικονομικά της ΚΑΕ από το 2003 μέχρι σήμερα πλέον μέσα στις επόμενες μέρες θα ενημερώσει σχετικά τους μετόχους.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ