ΑΡΗΣ

Σύσκεψη κορυφής στη Λέσχη Φίλων Άρη

Σύσκεψη κορυφής στη Λέσχη Φίλων Άρη
INTIME SPORTS

Λίγες ώρες μετά την ήττα του Άρη στη Ρόδο από τον Κολοσσό, στα γραφεία Λέσχης Φίλων στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη κορυφής με θέμα την κατάσταση στην ΚΑΕ.

Η ήττα του Άρη από τον Κολοσσό με σκορ 70-64 το μεσημέρι του Σαββάτου, υποχρέωσε όλους όσοι αγαπούν την ομάδα να συναντηθούν για να συζητήσουν την κατάσταση της ΚΑΕ.

Η σύσκεψη έγινε στη Λέσχη Φίλων Άρη και πραγματοποιήθηκε λίγες μόλις ώρες μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Όπως γίνεται φανερό απών από την συνάντηση ήταν ο ΑΣ Άρης εξαιτίας μη δυνατότητας παρουσίας του προέδρου του Νίκου Παπαδόπουλου ενώ όσον αφορά την απουσία του αντιπροέδρου του ΑΣ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, είχε να κάνει με την πρόσφατη παραίτησή του από το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης.

Η συνάντηση έγινε μετά από πρόσκληση του προέδρου της Λέσχης Φίλων Άρη, Γιάννη Γρανούζη, εν όψει της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Λέσχης Φίλων Άρη που είναι προγραμματισμένη για την 1η Φεβρουαρίου και σε περίπτωση μη απαρτίας για την 6η Φεβρουαρίου.

Σε αυτήν από τα βασικά της θέματα αν όχι το πιο βασικό θα είναι η κατάσταση στην ΚΑΕ Άρης για αυτό και αυτό που συζητήθηκε σήμερα είναι το διοικητικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει. Μάλιστα αποφασίστηκε για μεθαύριο Δευτέρα να υπάρξει σχετική συνάντηση με τον Τάκη Γεωργούλη ενημέρωσης της υπάρχουσας θέσης του.

Υπενθυμίζεται πως ο Τάκης Γεωργούλης είχε προτείνει και υποστηρίξει την λύση Διοίκησης Πρωτοδικείου στην ΚΑΕ Άρης σε ένα σχήμα όμως σύμφωνα με ότι είχε διαρρεύσει δεν θα ήταν παρών ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά των μετόχων της ΚΑΕ Άρης – Τζεβελέκης και ΓΕΝΕΣΙΣ - άφησαν να εννοηθεί πως σε περίπτωση που συνεχίζει να ισχύει ακόμα η πρόταση Γεωργούλη τότε αυτή πρόκειται να συζητηθεί εκ νέου αλλά από μηδενική βάση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ