ΑΡΗΣ

Στις προπονήσεις ο Κούβελας

Στις προπονήσεις ο Κούβελας
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Κούβελας θα είναι από το απόγευμα το νέο πρόσωπο στις προπονήσεις του Άρη στο Αλεξάνδρειο χωρίς να τίθεται θέμα απόκτησής του.

Το νέο πρόσωπο στις προπονήσεις του Άρη στο Αλεξάνδρειο θα είναι από το απόγευμα ο Νίκος Κούβελας.

Μία απόφαση που ανήκει καθαρά και μόνο στον τεχνικό του Άρη, Βαγγέλη Αγγέλου, που στα μέσα της δεκαετίας του ΄90 στον Ηρακλή ήταν συμπαίκτης με τον νυν 39χρονο φόργουορντ.

Η επιλογή του Κούβελα που ουσιαστικά έχει σταματήσει το μπάσκετ όντας ανενεργός τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είναι για να υπάρχει ένας ακόμη παίκτης στις προπονήσεις του Άρη στο διάστημα της μίνι προετοιμασίας λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

Το γιατί ωστόσο επιλέχθηκε ο 39χρονος Κούβελας χωρίς να τίθεται θέμα απόκτησής του για να καλύψει ουσιαστικά το κενό του Τζέρεμι Χαντ που θα επιστρέψει στις ΗΠΑ λόγω των Χριστουγέννων και με δεδομένο ότι ολοκληρώνεται και το δεύτερο μηνιαίο συμβόλαιό του;

Την απάντηση μπορεί να την δώσει μόνο ο Αγγέλου κι αυτό γιατί θα μπορούσε στα πλαίσια της επένδυσης για το μέλλον – όπως έχει αποφασιστεί να γίνει και γίνεται με τους Λευτέρη Μποχωρίδη, Βεζένκοφ και Τσακαλέρη – να προωθήσει έναν φόργουορντ από την αήττητη εφηβική ομάδα του Άρη στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ.

Και πιο συγκεκριμένα θα μπορούσε σε συνεννόηση με τον προπονητή της, Γιώργο Κυριαζή, να ζητήσει τον Πέτρο Γερομίχαλο που κάνει εξαιρετική χρονιά. Σε μία λογική που ουσιαστικά είχε ακολουθηθεί σε μεγάλο βαθμό και πέρσι στην παρουσία του Αγγέλου στον Ολυμπιακό ως συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο Κούβελας πάντως πρόκειται να υποβληθεί σε εργομετρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί σε ποια κατάσταση βρίσκεται με τον ίδιο τους τελευταίους μήνες πάντως να γυμνάζεται εντατικά.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ