ΑΡΗΣ

Στήριξη από Τζεβελέκη

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΡΗΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΡΗΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ) MOTIONTEAM

Ο Θανάσης Τζεβελέκης με γραπτή του δήλωση εξέφρασε την στήριξή του στο Aris Golden Club όπως και την επιθυμία του να γίνει μέλος του.

Ο Θανάσης Τζεβελέκης μπορεί να απουσίαζε από την χθεσινή πρώτη συγκέντρωση και ουσιαστικά την πρώτη μέρα ζωής του Aris Golden Club ωστόσο με γραπτή του δήλωση εξέφρασε την στήριξή του.

Μεταξύ άλλων ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, η απουσία του οποίου είχε να κάνει με επαγγελματικούς λόγους, εξέφρασε και την επιθυμία του να γίνει μέλος του:

"Η ιδέα του ARIS GOLDEN CLUB για την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ήταν πάντα στο μυαλό μου από την εποχή που ήμουν πρόεδρος στον σύλλογο. Με ιδιαίτερη χαρά έμαθα ότι έγινε η ιδρυτική του συνεδρίαση και δηλώνω ότι θα είμαι μέλος του ARIS GOLDEN CLUB με όλες μου τις δυνάμεις, γιατί πιστεύω ότι το συγκεκριμένο εγχείρημα είναι το μέλλον του Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ".

Αυτή ήταν η γραπτή δήλωση του Aris Golden Club που όπως φαίνεται τυγχάνει ξεκάθαρα της στήριξης όλων των δυνάμεων και μάλιστα οικονομικών της οικογένειας του Άρη που έχουνε ασχοληθεί τα τελευταία χρόνια με την ΚΑΕ Άρης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ