ΑΡΗΣ

Στήριξη από Πάλμα-Κιοσέλογλου

Στήριξη από Πάλμα-Κιοσέλογλου
INTIME SPORTS

Οι Πέτρος Πάλμας και Σωτήρης Κιοσέλογλου με επιστολή τους στην ΚΑΕ Άρης δήλωσαν παρών στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.

Με κοινή του επιστολή στην ΚΑΕ Άρης οι Πέτρος Πάλμας και Σωτήρης Κιοσέλογλου επισημοποίησαν την στήριξή τους στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τις τελευταίες με την διοίκηση Πρωτοδικείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκ νέου δραστηριοποίηση του Κύπριου επιχειρηματία γίνεται έναν χρόνο μετά από την αποστασιοποίησή του από τα κοινά της ΚΑΕ Άρης.

"Αγαπητοί συνΑΡΕΙΑΝΟΙ,

Στη καινούρια προσπάθεια που συντελείται στην αγαπημένη μας ομάδα μπάσκετ δηλώνουμε παρών με όλες μας τις δυνάμεις και συντασσόμαστε επιτέλους με την προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Πέτρος Πάλμας, Σωτήρης Κιοσέλογλου", ανέφερε η επιστολή που απέστειλαν στην ΚΑΕ Άρης τα δύο μέλη της ΣΑΡΙΣΑ.

Υπενθυμίζεται πως ο Πέτρος Πάλμας πριν από έναν χρόνο και πριν πάρει την απόφασή του να αποστασιοποιηθεί από τα κοινά της ΚΑΕ Άρης έδειχνε θετικός να αναλάβει την προεδρία της ΚΑΕ Άρης.

Το σίγουρο είναι ότι επαναδραστηριοποίηση του Κύπριου επιχειρηματία θα αποτελέσει έναν ακόμη οικονομικό σύμμαχο για την διοίκηση Πρωτοδικείου της ΚΑΕ Άρης και στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει το οικονομικό άνοιγμα με τις εκκρεμότητες προς τρίτους.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ