ΑΡΗΣ

Στην Τουρκία ο Μπάκνερ!

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÕÑÉÏ
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÕÑÉÏ MOTIONTEAM

Λιγότερο από 12 ώρες μετά την πρόκριση στον Τελικό του Κυπέλλου, ο Έρικ Μπάκνερ βρίσκεται στην Τουρκία για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Μπουγιουκτσεκμετζέ. Επιβεβαίωση από τον Άρη, που ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Αμερικανό.

Ο ημιτελικός του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, όπου ο Άρης κέρδισε με 77-76 και προκρίθηκε στον Τελικό της διοργάνωσης , ήταν ο τελευταίος αγώνας του Έρικ Μπάκνερ με την φανέλα του Άρη.

Ο Αμερικανός σέντερ βρίσκεται ήδη στην Τουρκία και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Μπουγιουκτσεκμετζέ. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώθηκε μάλιστα με τον πλέον επίσημο τρόπο από την "Κίτρινη" ΚΑΕ μέσω μίας λιτής ανακοίνωσης όπου αναφερόταν πως " Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τονEricBuckner, τον οποίο αποχαιρετά ως φίλο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του". Πλέον ο Άρης καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του Αμερικανού, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι πλέον υπάρχουν τρεις κενές θέσεις ξένων.

Την φετινή σεζόν ο Μπάκνερ είχε 6.2 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 1.1 κοψίματα στην Stoiximan.gr Basket League.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το tweet της Μπουγιουκτσεκμετζέ στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο twitter, όπου αναφέρεται πως το μόνο που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να περάσει ο Μπάκνερ από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ