ΑΡΗΣ

Στα άκρα με Χατζηβρέττα

Στα άκρα με Χατζηβρέττα
INTIME SPORTS

Μπορεί σήμερα να κατέπεσε η εγγυητική της ΚΑΕ Άρης για οφειλή της προς τον Νίκο Χατζηβρέττα ωστόσο η διοίκησή της δείχνει αποφασισμένη να κινηθεί νομικά.

Η κατάπτωση της εγγυητικής της ΚΑΕ Άρης για οφειλή στον Νίκο Χατζηβρέττα φέρνει την άμεση αντίδραση της διοίκησής της.

Συγκεκριμένα όπως τονίζουνε στο Αλεξάνδρειο στην περίπτωση που τελικά ο έμπειρος φόργουορντ δεν αφήσει ως έχει την εγγυητική τότε θα κινηθούνε νομικά.

Όπως ήταν επόμενο η σημερινή κατάπτωση της εγγυητικής της ΚΑΕ Άρης για την οφειλή στον Χατζηβρέττα επισκίασε τις όποιες άλλες εξελίξεις ήταν να λάβουνε χώρα.

Μία κατάπτωση της εγγυητικής για την οποία στις τάξεις της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης ευελπιστούσανε πως τελικώς δεν θα γινότανε μετά και από τις επαφές των προηγούμενων ημερών.

Εκείνη της Παρασκευής με τον εκπρόσωπο του Χατζηβρέττα, Νίκο Λώτσο, όπου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, είχε κάνει νέα πρόταση για το ποσό που του οφείλεται.

Για τον λόγο αυτό και ήταν την προσεχή Παρασκευή, σε τρεις μέρες δηλαδή, μετά και από την επιστροφή του Χατζηβρέττα από το Παρίσι όπου μετέβη για ολιγοήμερες διακοπές να υπήρχε νέα επαφή.

Η πλευρά της ΚΑΕ Άρης είχε ζητήσει από την ΕΕΑ αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης για σήμερα κάτι που αν γινότανε θα οριζότανε νέα δικάσιμως η 5η Ιουλίου. Δηλαδή σε εννιά μέρες. Την επόμενη Πέμπτη.

Πλέον και όπως είναι κατηγορηματικοί στο Αλεξάνδρειο θα ασκήσουνε έφεση και αναστολή της σημερινής απόφασης και αν ο Χατζηβρέττας δεν αφήσει την εγγυητική ως έχει φέρονται διατεθειμένοι να κινηθούνε και περαιτέρω νομικά.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ