ΑΡΗΣ

Σίμτσακ: "Δεν πρέπει να ξεφύγει το μυαλό μας"

Σίμτσακ: "Δεν πρέπει να ξεφύγει το μυαλό μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης πέτυχε την πέμπτη σερί νίκη του, με θύμα το Λαύριο, και προετοιμάζεται για ακόμη μία κόντρα στη Στεάουα (4/11, 19:00). Ο Βασίλης Σίμτσακ μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης για το σερί που οδεύει προς διεύρυνση.

Μετά την πέμπτη σερί νίκη, ο Βασίλης Σίμτσακ μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης για το παιχνίδι με το Λαύριο, που κατέληξε στην πλευρά της ομάδας του, αλλά κι αυτό που ακολουθεί κόντρα στη Στεάουα.

" Ο αγώνας στο Λαύριο ήταν απ’ αυτούς που όπως λέμε έπρεπε να κερδίσουμε έστω και με έναν πόντο. Από τη μία ήταν η υπερπροσπάθεια κόντρα στην Unics και η κούραση από το ταξίδι στο Kazan, από την άλλη η καλή ομάδα που αντιμετωπίζαμε στην έδρα της. Παρότι η κούραση ήταν εμφανής, καταφέραμε να πάρουμε την απαραίτητη νίκη, παίζοντας καλή άμυνα στο τέταρτο δεκάλεπτο. Το Λαύριο είναι καλή και πειθαρχημένη ομάδα και δε θα είναι εύκολη υπόθεση να περάσει κάποιος από την έδρα του. Αυτές οι νίκες είναι ιδιαίτερα σημαντικές, αφού εύκολο ματς εκτός έδρας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κανένα και όποιος έχει τις λιγότερες απώλειες, θα τερματίσει και πιο ψηλά", δήλωσε αρχικά ο Έλληνας σέντερ, για να προσθέσει αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τη Στεάουα:

" Μετά από σχεδόν μία εβδομάδα επιστρέψαμε στη Θεσσαλονίκη και επικεντρώνουμε την προσοχή μας στον αγώνα με τη Steaua. Παίζοντας συνεχώς σε Ελλάδα και Ευρώπη πρέπει να αλλάζεις τι… τσιπάκι αμέσως και να προσαρμόζεσαι στις συνθήκες του επόμενου αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό το ότι μετράμε πέντε συνεχόμενες νίκες, όμως σε καμία περίπτωση αυτό δε μας εφησυχάζει. Η χρονιά είναι ένας μαραθώνιος και δεν πρέπει να "ξεφεύγει" το μυαλό ούτε στιγμή Αν γίνει αυτό, η "γκέλα" παραμονεύει", ενώ κατέληξε:

" Μέσα από τους αγώνες και τις προπονήσεις, η ομάδα "δένεται" όλο και περισσότερο και παρουσιάζει νέα πράγματα στο παιχνίδι της. Είναι σημαντικό να δίνεις δύο αγώνες την εβδομάδα, αφού μπορεί η κούραση να είναι δεδομένη, όμως βρίσκεις καλύτερο ρυθμό και το "δέσιμο" γίνεται πιο γρήγορα. Σίγουρα έχουμε περιθώρια βελτίωσης και πιστεύω ότι όσο περνούν οι αγώνες θα παρουσιαζόμαστε και καλύτεροι".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ