ΑΡΗΣ

Σίγουρος μόνο ο Ταπούτος με ΚΑΟΔ

Σίγουρος μόνο ο Ταπούτος με ΚΑΟΔ

Χρήστος Ταπούτος και Δημήτρης Τσαλδάρης θα τεθούν την Πέμπτη στη διάθεση του Βαγγέλη Αλεξανδρή για το παιχνίδι του Σαββάτου στο Αλεξάνδρειο με τον ΚΑΟΔ αλλά μόνο ο πρώτος είναι σίγουρο ότι θα αγωνιστεί.

Ο Χρήστος Ταπούτος αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του σε παιχνίδι του Άρη το απόγευμα του Σαββάτου στο Αλεξάνδρειο με τον ΚΑΟΔ σε αντίθεση με τον Δημήτρη Τσαλδάρη που παραμένει αμφίβολη.


Η συμμετοχή του 31χρονου έμπειρου διεθνή γκαρντ του Άρη σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ίσως και λίγο πριν από το τζάμπολ.

Το γιατί; Έχει να κάνει προς αποφυγή τυχόν υποτροπής στις ενοχλήσεις του στον δικέφαλο και τον κίνδυνο να μείνει ακόμη μεγαλύτερο διάστημα εκτός δράσης.


Όπως και να έχει πάντως Ταπούτος και Τσαλδάρης ήταν οι δύο απόντες της σημερινής απογευματινής προπόνησης του Άρη στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για το παιχνίδι του Σαββάτου στα πλαίσια της 18 αγωνιστικής με τον ΚΑΟΔ στο Αλεξάνδρειο.


Αμφότεροι είναι να τεθούνε αύριο στην διάθεση του Βαγγέλη Αλεξανδρή με τον Έλληνα τεχνικό να μπορεί να υπολογίζει σίγουρα στον Ταπούτο. Ο αρχηγός του Άρη με την απαιτούμενη θεραπεία έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αχίλλειό του που του στέρησαν τη συμμετοχή του στο χθεσινό παιχνίδι. Το νικηφόρο με την Βιλερμπάν για την 3 αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LAST-16 του Eurocup.


Κατά τα άλλα σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης από την FIBA μέχρι αύριο είναι να κατατεθούνε τα υπομνήματα για την υπόθεση της προ δεκαημέρου φυγής του Ντομινίκ Τζέιμς. Κάτι που ισχύει για την πλευρά του Αμερικανού γκαρντ αφού μεθαύριο Παρασκευή είναι πιθανό να συνεδριάσει το διαιτητικό δικαστήριο της FIBA.


Ωστόσο η FIBA έχει προτρέψει και τις δύο πλευρές να έρθουνε σε συμφωνία συμβιβαστικής λύσης προς όφελός τους. Κι αυτό γιατί μετά από την εκδίκαση της Παρασκευής όποια και αν θα είναι η απόφαση που θα γίνει γνωστή στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας αυτή θα είναι εφέσιμη.


Για τον λόγο αυτό και οι δύο πλευρές είναι σε ανοιχτή γραμμή και απομένει να φανεί αν μέχρι την Παρασκευή, στο επόμενο δηλαδή 48ωρο, θα έρθουνε σε συμφωνία. Εξέλιξη που θα επιστρέψει στον Τζέιμς να πάρει στην κατοχή του το letter of clearance του που είναι στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης και να μπορέσει να αγωνιστεί στην Παρτιζάν Βελιγραδίου. Εκεί όπου βρίσκεται εδώ και δέκα μέρες έχοντας έρθει σε σχετική συμφωνία.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ