ΑΡΗΣ

"Σιδερένιος" ο Τσαλδάρης

"Σιδερένιος" ο Τσαλδάρης
INTIME SPORTS

Με τον καλύτερο τρόπο έγινε η επιστροφή του Δημήτρη Τσαλδάρη στις υποχρεώσεις του Άρη κι εν όψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος.

Στην διάθεση του Βαγγέλη Αλεξανδρή βρίσκεται και με την βούλα από χθες (3/04) το απόγευμα ο Δημήτρης Τσαλδάρης που έκανε την επανεμφάνισή του σε παιχνίδι του Άρη.

Σε αυτό με την Καβάλα στο Αλεξάνδρειο όπου ο 31χρονος διεθνής γκαρντ μετά την ολοκλήρωσή του και έχοντας αγωνιστεί κάτι λιγότερο από 20΄ δεν αισθάνθηκε κάποια ενόχληση στον δικέφαλό του.

Κι όσο για την επομένη του νικηφόρου 78-57 επί της Καβάλας χθες το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο ο Αλεξανδρής δεν είχε προγραμματίσει κάποιο ρεπό για τους παίκτες αλλά μία χαλαρή προπόνηση.

Το γιατί; Είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο Άρης το απόγευμα της Τετάρτης, σε τρεις ημέρες, θα αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό στο κλειστό των Ιλισίων.

Κι όσο για τον Ρον Ντέιβις, τον MVP της 21ης αγωνιστικής μετά τους 25 πόντους που σημείωσε στην χθεσινή νίκη του Άρη επί της Καβάλας, τόνισε επί προσωπικού ότι: " Προσπαθώ να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα την δουλειά μου και να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει".

Αναφερόμενος στο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον Ηλυσιακό δήλωσε: " Είναι για μας ένας από τους πιο σημαντικούς της σεζόν όπου θα πρέπει να παίξουμε όπως και στην νίκη μας επί της Καβάλας όπως όμως και στα υπόλοιπα ματς. Σκληρά στην άμυνα και οργανωμένα στην επίθεση και με συγκέντρωση".

Τέλος ο Δημήτρης Βεργίνης σχολιάζοντας την συνέχεια του πρωταθλήματος για τον Άρη σημείωσε: " Έχουμε δύσκολη συνέχεια όπου την Τετάρτη μας περιμένει ο κρίσιμος αγώνας με τον Ηλυσιακό και θέλουμε να τα δώσουμε όλα για την νίκη. Θα πρέπει να διατηρήσουμε από την αρχή τον δικό μας ρυθμό αφού ο Ηλυσιακός είναι μία ομάδα που τρέχει αρκετά και πρέπει να τους σταματήσουμε αποφεύγοντας τα λάθη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ