ΑΡΗΣ

Τενοντίτιδα ο Μαυραϊδής

Τενοντίτιδα ο Μαυραϊδής

Από τενοντίτιδα στον ώμο ταλαιπωρείται ο Νταν Μαυραϊδής με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Τετάρτης (4/01) του Άρη με το Μαρούσι στο Αλεξάνδρειο.

Το νέο ερωτηματικό για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή εν όψει του παιχνιδιού της Τετάρτης (4/01) με το Μαρούσι στο Αλεξάνδρειο ακούει στο όνομα του Νταν Μαυραϊδής.

Ο ομογενής γκαρντ του Άρη ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον ώμο του με αποτέλεσμα να μην συμμετείχε στο πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης ακολουθώντας θεραπεία.

Αντίθετα παρόντος του Δημήτρη Τσαλδάρη συνεχίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας η προετοιμασία του Άρη για το μεθαυριανό παιχνίδι με το Μαρούσι στο Αλεξάνδρειο για την 11η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1.

Ο έμπειρος γκαρντ του Άρη άφησε πίσω του το ατομικό πρόγραμμα που ακολούθησε τις τελευταίες τρεις μέρες σε συνδυασμό με θεραπείες μετά την διάταση στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού που είχε δείξει η μαγνητική τομογραφία που είχε υποβληθεί.

Κι αν ο Τσαλδάρης αναμένεται να βρίσκεται στην διάθεση του Αλεξανδρή στο παιχνίδι της Τετάρτης με το Μαρούσι στο Αλεξάνδρειο κάτι ανάλογο δεν θα γίνει και με τον Γιώργο Μπόγρη.

Ο 22χρονος διεθνής σέντερ του Άρη δεν θα μπορέσει να κάνει ποδαρικό μεθαύριο μετά το διάστρεμμα Β΄ βαθμού που είχε υποστεί στον δεξιό του αστράγαλο την περασμένη Τετάρτη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena.

Εκτός του παιχνιδιού της Τετάρτης με το Μαρούσι η συμμετοχή του Μπόγρη που παραμένει εκτός προπονήσεων παραμένει αμφίβολη και για το παιχνίδι της Κυριακής στο Ρέθυμνο με τον ΑΓΟΡ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ