ΑΡΗΣ

Ρίχνει το βάρος στην Εφορία

Ρίχνει το βάρος στην Εφορία
INTIME SPORTS

Η νέα διοίκηση της ΚΑΕ Άρης μπορεί να καθυστερεί το θέμα προπονητή και το ξεκαθάρισμα με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή ωστόσο κοιτάει να είναι συνεπής απέναντι στην Εφορία.

Η συνέπεια απέναντι στην Εφορία, αλλά και το ΙΚΑ, ήταν από τις βασικές προτεραιότητες της νέας διοίκησης της ΚΑΕ Άρης και αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται και στην πράξη.

Το πώς; Με την καταβολή σήμερα του μεγαλύτερου μέρους από τις 36.000 ευρώ που αντιστοιχούν στη δεύτερη δόση του διακανονισμού που έχει επιτευχθεί.

Όσο για ποσό που απομένει αυτό υπολογίζεται να δοθεί την επόμενη εβδομάδα και ακολούθως το επόμενο ραντεβού της ΚΑΕ Άρης θα δοθεί με την Εφορία στα τέλη Ιουνίου.

Από εκεί και πέρα ανοιχτό παραμένει το θέμα του προπονητή και της παραμονής του Βαγγέλη Αλεξανδρή αν και ο 62χρονος έμπειρος τεχνικός έχει συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το βράδυ της Πέμπτης ωστόσο υπήρξε προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο όπου το θέμα του προπονητή είναι δεδομένο ότι θα ήταν ένα από αυτά που θα έπεσε στο τραπέζι.

Κάτι που δεν αποκλείεται να φανεί στην διάρκεια της αυριανής ημέρας αν τελικά γίνει η συνέχεια της πρώτης συνάντησης με τον Αλεξανδρή της περασμένης Πέμπτης.

Σε ένα διάστημα μία εβδομάδας όπου έχει μεσολαβήσει διπλή επαφή με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, η πρώτη απευθείας, αλλά και διερευνητικού χαρακτήρα κρούση με τον Δημήτρη Πρίφτη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ