ΑΡΗΣ

Προβλήματα για Γκόρντον και Τζάκσον

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Τζαμόν Γκόρντον και ο Τζάστιν Τζάκσον αποκόμισαν δύο προβλήματα τραυματισμών από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να είμαι αμφίβολη η παρουσία τους στο πρώτο παιχνίδι με τη Στρασμπούρ (7/2, 19:30).

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα που προέκυψε για τον Άρη στην PAOK Sports Arena, αφού -την ίδια ώρα- αμφίβολη είναι πλέον η συμμετοχή των Τζαμόν Γκόρντον και Τζάστιν Τζάκσον στον πρώτο αγώνα των playoffs του Basketball Champions League με τη Στρασμπούρ (7/2, 19:30).

Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη γάμπα, ενώ ο δεύτερος υπέστη διάστρεμμα στη διάρκεια του ντέρμπι. Επέστρεψε βέβαια στο παρκέ για να βοηθήσει την ομάδα του, αδυνατώντας όμως να κάνει τη διαφορά.

Κάπως έτσι, η προετοιμασία των "κιτρίνων" εν όψει της εντός έδρας μονομαχίας με τη γαλλική ομάδα ξεκίνησε με δύο σημαντικά προβλήματα, στοιχείο που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το έργο του Δημήτρη Πρίφτη να προετοιμάσει την ομάδα του για μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Κι όλα αυτά, δύο εβδομάδες πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό (18/2).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ