ΑΡΗΣ

Διάστρεμμα ο Ριντ

1? ??????? ???????? NICK GALIS CUP ???? ????? ?????? ???????
1? ??????? ???????? NICK GALIS CUP ???? ????? ?????? ??????? WWW.MEGAPRESS.GR

Ένα απρόοπτο είχε η σημερινή προπόνηση του Άρη για τον Δημήτρη Πρίφτη καθώς ο ΛαΜάρκους Ριντ υπέστη διάστρεμμα και αποχώρησε από το παρκέ.

Η σημερινή προπόνηση του Άρη είχε ένα απρόοπτο για τον Δημήτρη Πρίφτη καθώς ο ΛαΜάρκους Ριντ υπέστη διάστρεμμα και αποχώρησε από το παρκέ. Ο Αμερικανός φόργουορντ θα υποβληθεί αύριο σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει τον Άρη στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Τρίτη στο Nick Galis Hall.

Κατά τα άλλα οι υπόλοιποι παίκτες ήταν κανονικά στη διάθεση του προπονητή του Άρη καθώς και ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς έβγαλε όλο το πρόγραμμα. Η προετοιμασία του Άρη θα συνεχιστεί αύριο με μία απογευματινή προπόνηση στη Nick Galis Hall.

Αύριο το απόγευμα εξάλλου η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων συνδέσμων της ομάδας, εν όψει του πρώτου επίσημου εντός έδρας παιχνιδιού, με την ΑΕΚ για το Κύπελλο.

Αύριο επίσης στις 21:00 αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Άρης, αποτελούμενη από τον πρόεδρο, Λευτέρη Αρβανίτη και τα μέλη του δ.σ. Θωμά Νικολό, Γιώργο Αιγίδη και Γιώργο Σιδηροηλία θα δώσουν το «παρών» στην παρουσίαση του Ερμή Λαγκαδά, όπου θα τιμηθεί ο πρώην αρχηγός του Άρη, Σάββας Ηλιάδης ο οποίος αποχώρησε από την ενεργό δράση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ