ΑΡΗΣ

Πρόταση σε Κακαρούδη

Πρόταση σε Κακαρούδη
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Κακαρούδης δεν βρίσκεται απλώς στα υπόψη του Βαγγέλη Αλεξανδρή για τον Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου αλλά έχει ήδη πρόταση στα χέρια του

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης στην προσπάθεια διαμόρφωσης του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου προχώρησε σε πρόταση στον εκπρόσωπο του Κώστα Κακαρούδη.

Ο 29χρονος φόργουορντ βρίσκεται στα υπόψη του Βαγγέλη Αλεξανδρή και δεν αποκλείεται ακόμη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει δώσει την απάντησή του.

Εκτός του Κακαρούδη, τον οποίο ο Γιώργος Καλαφατάκης επιθυμεί να έχει στον ΚΑΟΔ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο, στον Άρη έχουνε στα υπόψη τους και ένα καρέ γκαρντ από την ελληνική αγορά.

Ο λόγος για τους Σωτήρη Καραποστόλου, με τον Αλεξανδρή να έχει φροντίσει να κάνει και τετ α τετ μαζί του, Μάριο Μπατή, Νίκο Λιακόπουλο και Άγγελο Τσάμη που φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο και του Πανιωνίου.

Όσο δε για Αμερικανούς που αγωνίζονταν πέρσι στο ελληνικό πρωτάθλημα, μιας και συνεχίζεται να υπάρχει η σχετική απαγόρευση από την FIBA με το βάρος να έχει πέσει στους Γάιο Σκορδίλη και Ιβάν Πάουνιτς, ο τεχνικός του Άρη έχει ξεχωρίσει τους Τζάστιν Γκρέι και Ρούμπεν Μπόικιν.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ