ΑΡΗΣ

Πρόταση διετίας στον Αγγέλου

Πρόταση διετίας στον Αγγέλου
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Βαγγέλη Αγγέλου για νέο συμβόλαιο διετούς χρονικής διάρκειας.

Νέο συμβόλαιο διετούς χρονικής διάρκειας κατέθεσε η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης στον Βαγγέλη Αγγέλου. Ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός επιφυλάχθηκε να απαντήσει και θα το κάνει όταν θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη στις αρχές της επόμενης βδομάδας.

Οπότε στις τάξεις της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης καλούνται να κάνουνε λίγες ακόμη ημέρες υπομονή για να πάρουνε την απάντησή του.

Για παν ενδεχόμενο όμως εξετάζονται και άλλες λύσεις σε περίπτωση αρνητικής απάντησης του Αγγέλου για να μην υπάρξει περαιτέρω απώλεια χρόνου με τον Δημήτρη Πρίφτη να είναι στα υπόψη τους.

Κι όσο για την πρόταση στον Αγγέλου για νέο συμβόλαιο διετούς χρονικής διάρκειας ήταν αποτέλεσμα του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Άρης που ξεκίνησε το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε μετά από αρκετές ώρες.

Ο Αγγέλου αναχωρεί αύριο για την Χαλκίδα και αναμένεται να επιστρέψει στις αρχές της εβδομάδας στην Θεσσαλονίκη όταν και θα κληθεί να δώσει την απάντησή του με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συνάντηση που έγινε στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης εκτός των μελών της διοίκησης και του Αγγέλου το παρών έδωσαν και μέλη του Aris Golden Club.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ