ΑΡΗΣ

Προς παραμονή ο Βεζένκοφ

Προς παραμονή ο Βεζένκοφ
INTIME SPORTS

Σε ρέμπους για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η παραμονή του Αλέξανδρου Βεζένκοφ στον Άρη και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με όλα να συνηγορούν πλέον πως δεν θα αποχωριστεί τη Nick Galis Hall.

Κάτοικος της Nick Galis Hall και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο αναμένεται να παραμείνει ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ και να μην αποχωρίζεται τον Άρη.

Μία αλλαγή στάσης που προκύπτει από το θέλω του διεθνή Βούλγαρου φόργουορντ που τις τελευταίες μέρες φάνηκε να βρίσκεται στο στόχαστρο των Εφές Αναντόλου και Παναθηναϊκού.

Ο Βεζένκοφ τις τελευταίες μέρες αποφάσισε να αλλάξει εκπρόσωπο και βρίσκεται πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με τον νέο του παράλληλα με την παρουσία του στην προετοιμασία της Εθνικής Νέων Ανδρών της Βουλγαρίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Αυτό που θα γίνει τον επόμενο μήνα στην Κρήτη σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο.

Την στιγμή αυτή και παρά τα φλερτ που είχε τις προηγούμενες μέρες είτε από την Εφές Αναντόλου είτε από τον Παναθηναϊκό όπου αμφότεροι φαίνεται να αποσύρθηκε είτε από οποιαδήποτε άλλη ομάδα ο Βεζένκοφ δείχνει να προτιμάει την παραμονή του στον Άρη.

Το γιατί; Έχει να κάνει γιατί και το περιβάλλον γνωρίζει αλλά και γιατί να έχει όσο τον δυνατόν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Στόχος του μέσω αυτής της λογικής δεν είναι άλλος από το να μπορέσει να αυξήσει κι άλλο τις μετοχές του για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Βεζένκοφ υπενθυμίζεται πως έχει συμβόλαιο με την ΚΑΕ Άρης για άλλα δύο χρόνια. Μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2016. Πολύ περισσότερο αν είναι να αλλάξει ομάδα θα πρέπει οποιαδήποτε ενδιαφερόμενη ομάδα να διαθέσει ένα ποσό 250.000 ευρώ στην ΚΑΕ Άρης έχοντας πετύχει όμως πρώτα να συμφωνήσει μαζί του.

Όπως και να έχει το σίγουρο είναι ότι μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να ξεκαθαρίσει μια και καλή το τοπίο για την επόμενη χρονιά. Για το αν θα παραμείνει ή όχι στο ρόστερ του Άρη. Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν τίθεται θέμα να μην επιθυμεί την παραμονή του ο νέος τεχνικός που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι ο Δημήτρης Πρίφτης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ