ΑΡΗΣ

Προφυλάσσει Τσαλδάρη με Ντόνετσκ

Προφυλάσσει Τσαλδάρη με Ντόνετσκ
Δημήτρης Τσαλδάρης INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης προπονήθηκε την Κυριακή (25/02) σε έντονους ρυθμούς, αλλά ο Αλεξανδρής θα τον προφυλάξει με Ντόνετσκ.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή του Δημήτρη Τσαλδάρη μεθαύριο Τρίτη (28/02, 19:45) με την Ντόνετσκ στο Αλεξάνδρειο στο αποχαιρετιστήριο φετινό παιχνίδι του Άρη για το Eurocup.

Ο 31χρονος έμπειρος διεθνής γκαρντ μπορεί να προπονήθηκε το απόγευμα σε πιο έντονους ρυθμούς και με την υπόλοιπη ομάδα ωστόσο όλα δείχνουν πως θα κάνει τελικά το Σάββατο (03/03) την επανεμφάνισή του κόντρα στην Καβάλα στο Αλεξάνδρειο.

Το γιατί; Έχει να κάνει με καθαρά προληπτικούς λόγους ώστε να είναι 100% μετά την υποτροπή – θλάση – στον δικέφαλο που είχε υποστεί πριν από δύο εβδομάδες στο παιχνίδι με την Βιλερμπάν στην Λυών της Γαλλίας. Υποτροπή που είχε να κάνει με την ενόχληση που είχε αισθανθεί ο Τσαλδάρης στον δικέφαλό του στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του LAST-16 του Eurocup με την Ντόνετσκ πριν από έναν μήνα στην Ουκρανία.

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο 31χρονος διεθνής γκαρντ δεν κρατιέται για να επιστρέψει στην δράση χωρίς όμως να θέλει και ο ίδιος να ρισκάρει ώστε να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φετινή αγωνιστική περίοδο. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στις αρχές της περασμένης εβδομάδας ο Τσαλδάρης είχε βρεθεί στο στόχαστρο του πρώην προπονητή του στον Άρη την αγωνιστική περίοδο 2007-2008 και νυν της Άλμπα Βερολίνου Γκόρντον Χέρμπερτ με τον Καναδό τεχνικό να είχε ασχοληθεί επί προσωπικού.

Τέλος η προετοιμασία του Άρη για το μεθαυριανό παιχνίδι της Τρίτης (28/02) με την Ντόνετσκ στο Αλεξάνδρειο για την 6η αγωνιστικής της φάσης του LAST-16 του Eurocup άρχισε σήμερα το απόγευμα με μια χαλαρή προπόνηση αλλά και βίντεο και θα ολοκληρωθεί αύριο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ