ΑΡΗΣ

Προειδοποίηση μέσω Facebook για τον Άρη

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÁÅÊ (MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÁÅÊ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Νίκος Πετράτος (νομικός) τοποθετήθηκε για το θέμα των οφειλών της ΚΑΕ Άρης προς τους παίκτες, εξηγώντας με νόημα (μέσω Facebook) πως η 30ή Αυγούστου είναι μια πολύ κρίσιμη μέρα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η προσπάθεια που κάνει η ΚΑΕ Άρης για διευθέτηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων είναι μεγάλη, κι αφορά στην υλοποίηση όσων προβλέπει το "άρθρο 99" στο οποίο έχει υπαχθεί. Κάτι το οποίο φρόντισε να υπενθυμίσει ο Νίκος Πετράτος, νομικός εκπρόσωπος πολλών εκ των αθλητών στους οποίους οφείλουν χρήματα οι "κίτρινοι".

Συγκεκριμένα, έγραψε στο Facebook πως " 30 Αυγούστου είναι η μέρα της κρίσεως για τον Άρη. Όπως γνωρίζεις, αφού μέχρι προ μηνός ήσουν μέλος του Δ.Σ. δεν τηρούνται οι διακανονισμοί στο άρθρο 99. Στους δικούς μου πελάτες οφείλονται 4 και 5 δόσεις. Επειδή όντως θέλω να βοηθήσω, δεν αντέδρασα στην πληρωμή της εφορίας τον Ιούνιο, από τη δόση των τηλεοπτικών και είπα στον κ. Αρβανίτη ότι θα περιμένουμε μέχρι τότε. Όχι όμως παραπέρα. Επίσης ήθελε να πω ότι είναι αγενές και ανόητο να μην επιστρέφει κάποιος τηλεφωνήματα, ειδικά σε ανθρώπους που έχει ανάγκη, ακόμη κι αν είναι άφραγκος…".

Πράγμα που σημαίνει πως οι "κίτρινοι" είναι υποχρεωμένοι να "τρέξουν" τις όποιες διαδικασίες άμεσα για να μην βρεθούν προ (νέων) δυσάρεστων εκπλήξεων και δουν το βουνό των χρεών να μεγαλώνει επικίνδυνα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ