ΑΡΗΣ

Πρίφτης: ''Λάθη, συγκέντρωση και μακρινό σουτ''

Πρίφτης: ''Λάθη, συγκέντρωση και μακρινό σουτ''

Ο Άρης υποδέχεται αύριο (18/10) στις 17:00 στη Nick Galis Hall τον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με τον προπονητή του είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του στο ντέρμπι.

Σύμφωνα με τον προπονητή του, Δημήτρη Πρίφτη, ο Άρης στο αυριανό (18/10) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις 17:00 στη Nick Galis Hall είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του.

Τα λάθη, η συγκέντρωση και το μακρινό σουτ θα παίξουν σημαντικό ρόλο βάση των λεγομένων του Πρίφτη ενώ ο Βασίλης Σίμτσακ θεωρεί ως κομβικό σημείο το ποια ομάδα θα επιβάλει τον ρυθμό της.

Για την σημασία του αγώνα για τον Άρη ο Πρίφτης τόνισε: ''Είναι μία ιδιαίτερη αναμέτρηση για την πόλη και τους οπαδούς των δύο ομάδων. Αυτό δίνει ένα έξτρα κίνητρο σε όλους μας για να παλέψουμε για τη νίκη. Από εκεί και πέρα όμως, είναι μία αναμέτρηση όπως οι υπόλοιπες 26 της κανονικής περιόδου και θα την αντιμετωπίσουμε με την ίδια σοβαρότητα που θα δείξουμε σε κάθε αντίπαλο''.

Για το ''κλειδί'' της αναμέτρησης είπε: ''Τα λάθη του αγώνα, η συγκέντρωση και το μακρινό σουτ θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος''

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου τόνισε: ''Ο ΠΑΟΚ είναι μία ισχυρή ομάδα, μία ομάδα EuroCup με βαθύ ρόστερ που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση για την εποχή. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα τόσο αγωνιστικά, όσο και πνευματικά και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό γι’ αυτό το ματς''.

Για που θα στηριχθεί ο Άρης σχολίασε: ''Οι σωστές αποφάσεις την ώρα του αγώνα είναι ένα από τα πρώτα «πρέπει» για μας και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι μας''.

Ο Βασίλης Σίμτσακ, ο 33χρόνος σέντερ των ''κίτρινων'', τόνισε όσον αφορά την σημασία του ντέρμπι για τον Άρη πως: ''Βλέπουμε το ματς σαν ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, δεν μπορούμε να το δούμε διαφορετικά. Στόχος είναι μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στην Ελευσίνα να ξεκινήσουμε με νίκη στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τον κόσμο μας''.

Για το ''κλειδί'' της αναμέτρησης δήλωσε: ''Η ομάδα που θα επιβάλει το ρυθμό της θα έχει τον πρώτο λόγο για να κερδίσει το ντέρμπι. Είναι το κομβικό σημείο της αναμέτρησης''.

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου επισήμανε: ''Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα στο μισό γήπεδο, έχει έμπειρους Έλληνες παίκτες, αλλά και ξένους που ξέρουν την ελληνική πραγματικότητα''.

Κι όσο για το που θα στηριχτεί ο Άρης κατέληξε: ''Εμείς θέλουμε να πιέσουμε πολύ στην άμυνα, ώστε απ’ αυτήν να βρούμε ρυθμό και στην επίθεση. Αν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σ’ αυτά που μας είπε ο κόουτς, θα είμαστε σε μεγάλο βαθμό ικανοποιημένοι. Θέλουμε να περιορίσουμε στο σετ παιχνίδι τα ατού του αντιπάλου και να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό''.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ