ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Επιβεβλημένοι οι δύο βαθμοί"

Πρίφτης: "Επιβεβλημένοι οι δύο βαθμοί"
INTIME SPORTS

Στο Nick Galis Hall ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο στις 17:00 τον Απόλλων Πάτρας Carna για την 3η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με απόντα για τον Δημήτρη Πρίφτη τον Τόρεϊ Τόμας.

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο στις 17:00 στη Nick Galis Hall τον Απόλλων Πάτρας Carna για την 3η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με απόντα για τον Δημήτρη Πρίφτη τον Τόρεϊ Τόμας.

Ο τεχνικός του Άρη επισήμανε στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ότι η ομάδα του πρέπει είναι συνεπής στο αμυντικό ριμπάουντ κόντρα στους παίκτες του Νίκου Βετούλα.

Για τη σημασία του αγώνα για τον Άρη είπε: "Κάθε εντός έδρας αναμέτρηση είναι σημαντική για μας. Μετά τα ατυχή γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας, οι δύο βαθμοί στα εντός έδρας παιχνίδια είναι επιβεβλημένοι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θεωρώ ότι είμαστε σε καλό βαθμό ετοιμότητας".

Για το "κλειδί" της αναμέτρησης τόνισε: " Πρέπει να είμαστε συνεπείς στο αμυντικό ριμπάουντ, σημείο στο οποίο ο αντίπαλος είναι πολύ επικίνδυνος".

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου δήλωσε: " Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, καθώς η Πάτρα είναι μία αθλητική ομάδα που παίζει σε υψηλό τέμπο".

Κι όσο για το που θα στηριχθεί ο Άρης επισήμανε: " Πρέπει να δημιουργήσουμε μέσα από την άμυνα τις βάσεις για τη νίκη και να μην επιτρέψουμε εύκολα καλάθια και ανοιχτά σουτ".

Έτοιμοι ψυχολογικά και αγωνιστικά είναι οι "κίτρινοι" για το αυριανό παιχνίδι σύμφωνα με τον 24χρόνο πόιντ γκαρντ Νίκο Γκίκα είπε: " Άσχετα από το τι θα γίνει στην υπόθεση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, εμείς έχουμε δουλέψει πολύ για το ματς με τον Απόλλωνα Πατρών.

Στόχος μας είναι να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου, ο οποίος έχει καλούς ξένους παίκτες, αλλά και καλούς και έμπειρους Έλληνες. Από τη στιγμή που ο αγώνας δε θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, πιστεύουμε ότι θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας. Είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ