ΑΡΗΣ

Πρίφτης: ''Να μάθουμε ποιοι είμαστε''

Πρίφτης: ''Να μάθουμε ποιοι είμαστε''

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Άρη στη νίκη επί της τουρκικής Μπάνβιτ στο εναρκτήριο παιχνίδι του 1ου ''Nick Galis Cup'' εμφανίστηκε ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Πρίφτης φροντίζοντας ωστόσο να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Παρά την ευρεία νίκη επί της τουρκικής Μπάνβιτ και την ικανοποίησή του ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους.

Μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε και για την παρουσία των φιλάθλων του Άρη στις κερκίδες του Nick Galis Hall στο εναρκτήριο παιχνίδι του 1ου Nick Galis Cup.

Σε ερώτηση για την εμφάνιση της ομάδας του ο Πρίφτης απάντησε: ''Θα προσπαθήσω να αξιοποιήσω όλους μου τους παίκτες. Θέλουμε να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο αν και κάποιες φορές αγγίξαμε την υπερβολή πάνω σε αυτό το κομμάτι. Συνεχίζουμε, ώστε να βελτιωθούμε περισσότερο. Πρέπει παιχνίδι με το παιχνίδι να γνωρίζουμε ποιοι είμαστε. Υπήρχε μία κούραση από πλευράς Μπάνβιτ αν και αυτό δεν μειώνει αυτό τη προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες μου''.

Κι όσο για την παρουσία του κόσμου είπε: ''Ο κόσμος σίγουρα δεν ανταποκρίθηκε σε μία εκδήλωση που είναι αφιερωμένη προς τιμή του Νίκου Γκάλη. Τους περιμένουμε στα επόμενα παιχνίδια και τους θέλουμε στο πλευρό μας στη συνέχεια''.

Ενώ για το τι θα κρατούσε ως θετικό στοιχείο από τη σημερινή εμφάνιση και τι όχι, τόνισε: ''Σίγουρα το καλό πνεύμα τόσο στον πάγκο όσο και εντός παρκέ. Από εκεί και πέρα υπάρχουν αρκετά στοιχεία πάνω στα οποία θα δουλέψουμε για να τα βελτιώσουμε''.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας, Ζόραν Λούκιτς, τόνισε για την εμφάνιση και την ήττα της ομάδας του: ''Συγχαρητήρια στον Άρη. Έδειξε πολύ καλή συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η κούραση για εμάς δεν αποτελεί δικαιολογία σε καμία περίπτωση. Βγάλαμε κάποια καλά συμπεράσματα και αυτό είναι το θετικό''.

Τέλος για την περσινή πορεία της Μπάνβιτ και αν αυτή αποτελεί πρόκληση για τον ίδιο σχολίασε: ''Όχι, δεν αποτελεί κάποια πρόκληση για μένα. Σίγουρα την περσινή χρονιά η Μπάνβιτ τα πήγε πολύ καλά στην κανονική περίοδο αλλά είχε κάποια προβλήματα στη συνέχεια. Το θέμα είναι να βαδίσουμε στον ίδιο δρόμο και φέτος''.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ