ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Να διαχειριστούμε την κούραση"

Πρίφτης: "Να διαχειριστούμε την κούραση"

Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ ο Άρης προετοιμάζεται για το αυριανό (9/10) παιχνίδι του Κυπέλλου με την Κηφισιά που έχει φόντο τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Δείτε τι δήλωσε ο κόουτς της ομάδας αλλά και ποιοι παίκτες βρίσκονται στην αποστολή

Ο Άρης κέρδισε χθες (7/10) την ΑΕΚ και πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως καιρός για πανηγυρισμούς δεν υπάρχει καθόλου. Οι Θεσσαλονικείς μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες καλούνται να αγωνιστούν για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Το δρόμο των "κιτρινόμαυρων" προς την τετράδα της διοργάνωσης θα προσπαθήσει να ανακόψει αύριο (9/10, 17.00) η Κηφισιά στο Ζηρίνειο.

Ο Άρης ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του με την παρακολούθηση βίντεο και μία μεσημεριανή προπόνηση. Στην Αθήνα για το παιχνίδι με την Κηφισιά ο Δημήτρης Πρίφτης έχει επιλέξει να έχει μαζί του τους: Τόρεϊ Τόμας, Νίκο Γκίκα, Στέλιο Πουλιανίτη, Μοχάμεντ Πάσαλιτς, Σπύρο Μούρτο, ΛαΜάρκους Ριντ, Γιάννη Καραθανάση, Αλέξανδρο Βεζένκοφ, Σωτήρη Μανωλόπουλο, Ντρου Νέιμικ, Βασίλη Σίμτσακ, Κώστα Χαρίση.

"Να ελέγξουμε τον ρυθμό"

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση με την Κηφισιά, ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε: " Μετά τη δύσκολη αναμέτρηση με την ΑΕΚ, καλούμαστε κατ’ αρχήν να διαχειριστούμε την κούραση, αφού μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες έρχεται το επόμενο ματς. Η Κηφισιά είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, με πολλούς έμπειρους παίκτες, βαθύ ρόστερ, που έχει δείξει τουλάχιστον από τις φιλικές αναμετρήσεις ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση".

Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης στο αυριανό ματς, ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε: " Σημαντικό είναι να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, μέσα από την άμυνά μας, να δείξουμε συνέπεια στα ριμπάουντ και να μην υποπέσουμε σε λάθη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ