ΑΡΗΣ

Πρίφτης: "Σκληροί και συγκεντρωμένοι"

Πρίφτης: "Σκληροί και συγκεντρωμένοι"
INTIME SPORTS

Ο Άρης υποδέχεται αύριο τον Κόροιβο Αμαλιάδας στο «Nick Galis Hall» για τη 19η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ στις 17:00 και ο Δημήτρης Πρίφτης συνέστησε μεγάλη προσοχή.

Ο τεχνικός του Άρη Δημήτρης Πρίφτης συνέστησε μεγάλη προσοχή για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας στο «Nick Galis Hall» για τη 19η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ στις 17:00.

Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας και στην απογευματινή τελευταία προπόνηση της προετοιμασίας θα φανεί αν τελικά θα μπορέσει να δώσει το παρών ο αρχηγός του Άρη Σπύρος Μούρτος.

"Είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε, καθώς πρόκειται για μία αναμέτρηση στο γήπεδό μας. Ο Κόροιβος έχει αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με τον πρώτο γύρο καθώς έχει αρκετές διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του το τελευταίο διάστημα. Είναι, όμως, μία σκληρή ομάδα με κατεύθυνση στο παιχνίδι της και έμπειρους παίκτες", τόνισε ο Δημήτρης Πρίφτης στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης.

Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να φτάσει στη 13η νίκη του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ο 47χρονος κόουτς σχολίασε: "Πρέπει κατ’ αρχήν να είμαστε σκληροί και συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση. Να αντιμετωπίσουμε με συνέπεια τα σημεία αναφοράς του αντιπάλου στην επίθεση και να έχουμε καλό διάβασμα στις αμυντικές μεταβολές που συχνά ο Κόροιβος εμφανίζει στο παιχνίδι του".

Καταλήγοντας, ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στους παράγοντες που θα κρίνουν την αναμέτρηση. "Ριμπάουντ, μακρινό σουτ και λάθη θα είναι τα σημεία που θα καθορίσουν την εξέλιξη του παιχνιδιού", είπε.

Κι όσον αφορά τον Μούρτο καλείται να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον τετρακέφαλό του (σ.σ. αιμάτωμα) για το αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι με τον Κόροιβο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ