ΑΡΗΣ

Πάτησε Λυών με Τσαλδάρη

Πάτησε Λυών με Τσαλδάρη
Δημήτρης Τσαλδάρης INTIME SPORTS

Στην Λυών της Γαλλίας βρίσκεται η αποστολή του Άρη παρόντος και του Δημήτρη Τσαλδάρη για το αυριανό παιχνίδι με την Βιλερμπάν για την 4η αγωνιστική του ομίλου της φάσης του LAST-16 του Eurocup.

Χωρίς κάποια καθυστέρηση και τον Δημήτρη Τσαλδάρη να φωνάζει παρών η αποστολή του Άρη έφθασε στην Λυών της Γαλλίας για το αυριανό παιχνίδι με την Βιλερμπάν για την 4η αγωνιστική του ομίλου της φάσης του LAST-16 του Eurocup.

Η αποστολή του Άρη αναχώρησε στις 04:50 τα ξημερώματα από το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης με μοναδικό ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο της Ζυρίχης.

Η παρουσία του Τσαλδάρη στην αποστολή είναι πολύ πιθανό να συνδυαστεί με την επανεμφάνισή του και πάλι σε παιχνίδι του Άρη μετά από δύο εβδομάδες όταν και είχε κληρονομήσει τις ενοχλήσεις στον δικέφαλό του στο παιχνίδι με την Ντόνετσκ στην Ουκρανία.

Κριτήριο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα αποτελέσει η απογευματινή προπόνηση στο παρκέ του «Αστρομπάλ» με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να ευελπιστεί πως ο 31χρονος έμπειρος διεθνής γκαρντ θα μπορέσει να δώσει το παρών στο αυριανό ραντεβού.

Εν όψει ενός παιχνιδιού που έρχεται μία εβδομάδα μετά από την νίκη του Άρη με 77-60 στο Αλεξάνδρειο επί της Βιλερμπάν αλλά ο τεχνικός του Άρη γνωρίζει πως θα είναι διαφορετικό.

Εξάλλου τη φορά αυτή ο Αλεξανδρής θα έχει σίγουρα στην διάθεσή του τον Χρήστο Ταπούτο με τον αρχηγό του Άρη όπως φάνηκε και το Σάββατο με τον ΚΑΟΔ να έχει ξεπεράσει πλέον τις ενοχλήσεις του στον αχίλλειο.

Αυτές που επίσης όπως ο Τσαλδάρης είχε κληρονομήσει πριν από δύο εβδομάδες στο παιχνίδι με την Ντόνετσκ στην Ουκρανία και είχαν αποτελέσει την αιτία που την τελευταία στιγμή του είχανε μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με την Βιλερμπάν.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ