ΑΡΗΣ

Πάσαλιτς: "Είπα κάτι αστείο στον Μπάβτσιτς"

Πάσαλιτς: "Είπα κάτι αστείο στον Μπάβτσιτς"
INTIME SPORTS

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς έδωσε την δική του εξήγηση για το είπε αμέσως μετά το 80-81 στον πάγκο του ΚΑΟΔ με τον Βόσνιο γκαρντ του Άρη να τόνισε πως είπε κάτι αστείο στον κολλητό του Έντιν Μπάβτσιτς και χρεώθηκε με τεχνική ποινή.

Την εξήγηση για την τεχνική ποινή που δέχθηκε αφού έκανε το 80-81 υπέρ του Άρη επί του ΚΑΟΔ έδωσε ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς μετά την έξοδό του από τα αποδυτήρια. Ότι απλώς είπε ένα αστείο στον κολλητό του Έντιν Μπάβτσιτς.

Ο Βόσνιος γκαρντ του Άρη που τελείωσε το παιχνίδι με 21 πόντους αποχώρησε από το «Δημήτριος Κραχτίδης» με περίεργα συναισθήματα καθώς η τεχνική ποινή που δέχθηκε από τον Σπύρο Γκόντα δεν του επέτρεψαν να ήταν στους νικητές του παιχνιδιού.

" Δεν μπορώ να το πιστέψω! Είμαστε φίλοι με τον Μπάβτσιτς εδώ και 15 χρόνια, σε αυτόν είπα κάτι σαν αστείο και τίποτα άλλο και με χρέωσαν με τεχνική ποινή…", έλεγε απαρηγόρητος μετά από την έξοδό του από τα αποδυτήρια του Άρη ο Πάσαλιτς.

Κι όσο για την ΚΑΕ Άρης σε συνεννόηση με τον Βαγγέλη Αγγέλου υπέβαλε ένσταση για αλλοίωση του αποτελέσματος υποστηρίζοντας ότι κακώς δεν δόθηκε τεχνική ποινή στον Γκι Μαρκ Μισέλ που βρέθηκε μέσα στο παρκέ και όρμηξε στον Πάσαλιτς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ