ΑΡΗΣ

Παρουσία του Αλεξανδρή

Παρουσία του Αλεξανδρή
INTIME SPORTS

Το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 22:00 χωρίς κάποια είδηση και με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να δίνει το παρών σε αυτό.

Παρόντος του Βαγγέλη Αλεξανδρή που του ζητήθηκε να παραβρεθεί πραγματοποιήθηκε το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης χωρίς κάποια είδηση.

Ούτε ο Έλληνας τεχνικός αποτέλεσε παρελθόν, ούτε φαίνεται να προκύπτει άμεσα εξέλιξη ενίσχυσης του ρόστερ με απόκτηση κάποιου ακόμη παίκτη παρά την νέα επαφή που υπήρξε για τον Αμερικανό Τζέρεμι Χαντ.

" Φωνάξαμε τον προπονητή να μας πει την άποψή του για τα αγωνιστικά ζητήματα. Οι απόψεις ακούστηκαν. Το διοικητικό συμβούλιο δεν θα πάρει κάποια απόφαση άμεσα, αύριο θα είμαστε πάλι εδώ", τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, μετά το τέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Σε ερώτηση για το αν τέθηκαν αγωνιστικά ζητήματα και πιο συγκεκριμένα όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας απάντησε: " Ο προϋπολογισμός είναι μετρημένος, προσπαθούμε μέσα στα πλαίσια που μας έχει δώσει η κατάσταση που παραλάβαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Γι΄ αυτό είμαστε εδώ, για να βοηθάμε την ομάδα και τον σύλλογο", μη ξεκαθαρίζοντας το αν θα γίνει κάποια κίνηση.

Σε ερώτηση δε για το αν τέθηκε θέμα προπονητή απάντησε: " Μας έδωσε κάποιες εξηγήσεις και κατέβηκα να σας ενημερώσω. Οι εξηγήσεις που έδωσε ο προπονητής θα συζητηθούν τις επόμενες ώρες από το διοικητικό συμβούλιο και θα παρθεί η απόφαση με την ανάλογη ψυχραιμία".

Τοποθέτηση με την οποία ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης άφησε ανοιχτό το όλο θέμα. Δύσκολα πάντως να αποτελέσει παρελθόν ο Αλεξανδρής. Εκτός και αν παραιτηθεί κάτι που δεν αναμένεται να γίνει.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ