ΑΡΗΣ

Παραμονή ή ΗΠΑ ο Μποχωρίδης

Παραμονή ή ΗΠΑ ο Μποχωρίδης
MOTIONTEAM

Επαφή με τον εκπρόσωπο του Λευτέρη Μποχωρίδη είχε σήμερα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης.

Τι κι αν είναι Σάββατο ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, συνέχισε τις επαφές του έχοντας επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του Λευτέρη Μποχωρίδη.

Μία κουβέντα που είχε να κάνει με την παραμονή του στον Άρη και πιο συγκεκριμένα την συμφωνία στις απολαβές του συμβολαίου του την στιγμή που έχει κατατεθεί μονομερώς στον ΕΣΑΚΕ από την ΚΑΕ Άρης.

Η κατάθεση του συμβολαίου του Μποχωρίδη από την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης είχε γίνει με την συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας του στις 18 Απριλίου με αυτό να είναι τετραετούς χρονικής διάρκειας.

Η επαφή του Αρβανίτη με την πλευρά του 18χρονου διεθνή φόργουορντ του Άρη έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα αφού η συζήτηση θα συνεχιστεί μετά από μία εβδομάδα.

Το σίγουρο είναι ότι πρόθεση του Μποχωρίδη είναι στην περίπτωση που παραμείνει στην Ελλάδα και δεν κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για τις ΗΠΑ και σπουδές σε κολέγιο να μην αποχωρήσει από το ρόστερ του Άρη.

Όσον αφορά την περίπτωση του Νίκου Χατζηβρέττα η συνέχεια της συζήτησης όσον αφορά τα χρήματα που έχει λαμβάνειν παραμένει άγνωστο πότε θα δοθεί αφού δεν έχει οριστεί νέο ραντεβού με τον εκπρόσωπό του.

Υπενθυμίζεται πως στο πρώτο ραντεβού ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης στο τετ α τετ είχε με τον νομικό εκπρόσωπο του 35χρονου φόργουορντ, τον Αλέξη Βαγιάτα, είχε προτείνει «κούρεμα» 50% στην οφειλή των 250.000 ευρώ και αποπληρωμή του σε βάθος τετραετίας.

Μία πρόταση την οποία η πλευρά Χατζηβρέττα έδειξε να μην αποδέχεται δεδομένου ότι το καλοκαίρι του 2010 είχε συμφωνήσει να γίνει μείωση 50% στα χρήματα που είχε συμφωνήσει ένα χρόνο πριν στο διετούς διάρκεια συμβόλαιο που είχε υπογράψει.

Αυτό δεν σημαίνει πάντως ότι ο Χατζηβρέττας είναι αρνητικός στο να δεχθεί και νέα μείωση ακόμη και μέχρι 25% δεχόμενος η αποπληρωμή να γίνει σε βάθος τετραετίας αρκεί να υπάρχει διασφάλιση μέσω συμβάσεων.

Όσο τέλος για το τι μέλλει γενέσθαι στην περίπτωση του Αλεξανδρή δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε σίριαλ όπου το τελευταίο του επεισόδιο θα παιχθεί ακόμη και σε έναν μήνα. Στις πρώτες μέρες του Ιούλη παρά το γεγονός ότι είχε διαφανεί διάθεση άμεσης λύσης με τον Έλληνα τεχνικό να έχει συμβόλαιο από το περσινό καλοκαίρι.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ